Botox Reis
Yetkin
DeFacto'dan 1 saat önce alışveriş yaptım siparişi verdim ancak ücreti banka kartımdan kesilmedi. Ürün şu an hazırlanıyor aşamasında. Ne yapmalıyım?
Alırlar o parayı merak etmeyin bir şey yapmanıza gerek yok.DeFacto'dan 1 saat önce alışveriş yaptım siparişi verdim ancak ücreti banka kartımdan kesilmedi. Ürün şu an hazırlanıyor aşamasında. Ne yapmalıyım?
DeFacto'dan 1 saat önce alışveriş yaptım siparişi verdim ancak ücreti banka kartımdan kesilmedi. Ürün şu an hazırlanıyor aşamasında. Ne yapmalıyım?
Alırlar o parayı merak etmeyin bir şey yapmanıza gerek yok.DeFacto'dan 1 saat önce alışveriş yaptım siparişi verdim ancak ücreti banka kartımdan kesilmedi. Ürün şu an hazırlanıyor aşamasında. Ne yapmalıyım?
Alırlar o parayı merak etmeyin bir şey yapmanıza gerek yok.
Hocam iş bankası mobil uygulamasında gözükmüyor, maximum mobilde ise gözüküyor. Kartımda da ne kadar para vardı hatırlamıyorum ama nasıl emin olabilirim?Previzyonda olduğu için bugün ya da yarın hesaba düşer.
Hocam İş Bankası mobil uygulamasında gözükmüyor, maximum mobilde ise gözüküyor. Kartımda da ne kadar para vardı hatırlamıyorum ama nasıl emin olabilirim?
Hocam banka kartımla aldım para da var ama ücreti kesmemiş maximum mobilde kestiği gözükür iken işcep'te gözükmüyor.Kredi kartından aldıysanız previzyonda bekliyordur. Banka kartından aldıysanız ve hesapta para yoksa muhtemelen siparişiniz bir süre sonra iptal edilecektir.
Aynı durumu Amazon alışverişimde yaşamıştım. Satın aldım göründü ama sonradan hesapta para olmadığını gördüm. Birkaç saat sonra siparişimin iptal edildiği mail aracılığıyla bana bildirildi.