Definasyon diyetinde mastürbasyon sıkıntı çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 348
  • Etiketler Etiketler
    diyet
Yer
İzmir
Definasyon diyetinde mastürbasyon sıkıntı çıkarır mı? Malum kaloriden kısıyoruz ve idman sonu kardiyo da var spor performansını düşürür mü? Bununla ilgili konu açmıştım ama o zaman diyet olmadığı istediğimi yediğimden kuvvet gene geliyordu şimdi kıstığım için daha çok sıkıntı olur mu? Ya da idman öncesi değil de idman sonrası yapılsa? Bir de her boşalmada 2-3 gr protein atıyormuş vücut kası etkiler mi? Günde 160 gr protein alıyorum 2 posta desen 155'e düşer sıkıntı çıkar mı?

Şaka maka yumurta kolestrol yükseltmez. Sarısını ayırmadan tam haliyle tüketin. Yumurtanın sarısını ayıranlara sinir oluyorum. Yumurta kolestrol yükseltir olayı eskide kaldı çürüdü.

Definasyon diyetinde mastürbasyon sıkıntı çıkarır mı? Malum kaloriden kısıyoruz ve idman sonu kardiyo da var spor performansını düşürür mü? Bununla ilgili konu açmıştım ama o zaman diyet olmadığı istediğimi yediğimden kuvvet gene geliyordu şimdi kıstığım için daha çok sıkıntı olur mu? Ya da idman öncesi değil de idman sonrası yapılsa? Bir de her boşalmada 2-3 gr protein atıyormuş vücut kası etkiler mi? Günde 160 gr protein alıyorum 2 posta desen 155'e düşer sıkıntı çıkar mı?
Her boşalmada 2-3 gram atma dediğin haftada 1 veya 2 mastürbasyon için geçerli. Her gün mastürbasyon veya sık mastürbasyonda okadar testis doluluğu mümkün olmaz. Mastürbasyonu çok yapma. Antrenman kuvvetini ve enerjini düşürür ama gece yatmadan veya antrenmandan geldikten sonra duş alırken falan istiyorsan yapabilirsin.

Geri
Yukarı Alt