N3F3S

Uzman
Yer
Loveparade
Arkadaşlar selam, Nothing Phone belası olan telefonumu onlardan aşağı yanı olmayan Evofone'a Wi-Fi ve Bluetooth'un durduk yere bozulması sebebiyle garanti hizmetine göndermiştim. 7-8 iş günü sonra yani 7 Mayıs 2025'te telefonum için değişim kararı çıkmış. Karar sonrasında Evofone ile iletişime geçtiğim zaman bana telefonun İngiltere'den geleceğini gümrükte ise şu zamanlarda problem olduğu için 30 iş gününü bulabileceğini söyledi. Koskoca Evofone'da kapalı kutu NP 2A 12/256 olmadığını geçiyorum (stoklarında var gözüküyor) bir de bana 30 iş günü beklemem gerektiğini söylediler.

Böyle bir durum mevzuatta var mı yani ürünün değişimi onaylanınca dedikleri gibi 30 iş günü beklemem mi gerekiyor yoksa onaylansa da onaylanmasa da 20 iş günü devam mı ediyor, bir iki yerde böyle olduğunu okumuştum. Bu durumda ne yapabilirim tavsiyelerinize açığım.
Telefonu beklemek gibi bir durumum yok, muhtemelen yeni telefon alıp bunun da sıfırı geldiğinde ölü fiyattan satmayı düşünüyorum...

Arkadaşlar selam, nothing Phone belası olan telefonumu onlardan aşağı yanı olmayan Evofone'a Wi-Fi ve Bluetooth'un durduk yere bozulması sebebiyle garanti hizmetine göndermiştim. 7-8 iş günü sonra yani 7 Mayıs 2025'te telefonum için değişim kararı çıkmış. Karar sonrasında evofone ile iletişime geçtiğim zaman bana telefonun İngiltere'den geleceğini gümrükte ise şu zamanlarda problem olduğu için 30 iş gününü bulabileceğini söyledi. Koskoca Evofone'da kapalı kutu np 2A 12/256 olmadığını geçiyorum (stoklarında var gözüküyor) bir de bana 30 iş günü beklemem gerektiğini söylediler.

Böyle bir durum mevzuatta var mı yani ürünün değişimi onaylanınca dedikleri gibi 30 iş günü beklemem mi gerekiyor yoksa onaylansa da onaylanmasa da 20 iş günü devam mı ediyor, bir iki yerde böyle olduğunu okumuştum. Bu durumda ne yapabilirim tavsiyelerinize açığım.
Telefonu beklemek gibi bir durumum yok, muhtemelen yeni telefon alıp bunun da sıfırı geldiğinde ölü fiyattan satmayı düşünüyorum...

Sanırım öyle hakları yok. Belirli bir günü geçince size yedek cihaz vermekle alakalı bir kanun vardı sanırım. Yani yeni telefon almanıza gerek olmayabilir bir sorun isterseniz.

Sanırım öyle hakları yok. Belirli bir günü geçince size yedek cihaz vermekle alakalı bir kanun vardı sanırım. Yani yeni telefon almanıza gerek olmayabilir bir sorun isterseniz.
Bir iki yerde servis değişimi kabul ederse 30 iş günü içinde değişim yapma hakkı var diye yazıyordu hocam.
Yedek telefon mevzusu için gittim 4,5k'ya ikinci el A06 aldım onu kullanıyorum ama bir daha Nothing illetine bulaşmak gibi bir hata yapmam hocam ondan ötürü farklı bir telefon alıp bu da artık yenisi gelince satmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar selam, Nothing Phone belası olan telefonumu onlardan aşağı yanı olmayan Evofone'a Wi-Fi ve Bluetooth'un durduk yere bozulması sebebiyle garanti hizmetine göndermiştim. 7-8 iş günü sonra yani 7 Mayıs 2025'te telefonum için değişim kararı çıkmış. Karar sonrasında Evofone ile iletişime geçtiğim zaman bana telefonun İngiltere'den geleceğini gümrükte ise şu zamanlarda problem olduğu için 30 iş gününü bulabileceğini söyledi. Koskoca Evofone'da kapalı kutu NP 2A 12/256 olmadığını geçiyorum (stoklarında var gözüküyor) bir de bana 30 iş günü beklemem gerektiğini söylediler.

Nothing Phone 1 vardı bende de, ekranında amoled yanığı oluşmuştu. Değişim için rapor vermişlerdi Hepsiburada üzerinden iade almıştım. Bildiğim kadarıyla değişim yapılsa dahi, 20 iş günü içerisinde senin sorununu çözmekle yükümlü. Parça tedariği veya cihaz tedariği seni ilgilendirmiyor. Stok tutsalarmış.

Kod:
Azami Tamir Süresi binek otomobiller, kamyonetler, motosikletler, atv araçları, motorlu bisikletler, motorlu scooterlar, deniz motosikletleri, yatlar, kar motosikletleri ve karavanlar için 45 iş günü, diğer tüm mallar için 20 iş günüdür.