Evet muhtemelen böyle gelecek. Üzücü olan tarafı da bu zaten. Kutu dıştan hiçbir şekilde güven vermediği gibi, böylesine güven vermeyen bir kutuya balonlu naylon geçirmemek akıl kârı bir iş değil. Çok baştan savma iş yapmışlar üzüldüm açıkçası. Çok geçmiş olsun, umarım zararınızı tanzim edebilirsiniz.
Gaming.Gen'den ben de almıştım. Kargo kutusuz göndermişlerdi. Demek ki ürünü sağlam getiren Yurtiçi'ye minnettar kalmam gerekiyormuş.
Geçmiş olsun. Cezai işlemleri kargo firmasına yansıtacaklardır. Eğer itiraz edelerse THH'ye başvurun.
Ben de G2524H satın almıştım fakat şu an o monitörün bana nasıl sağlam ulaştığını düşünmeden edemiyorum... İşte onda ölü piksel çıkması sonucu Dell tarafından bana bunu göndermişlerdi...
Yurt içi ile bir şey gönderirken bir belge imzalatıyorlar kısacası biz sorumlu değiliz diye . Bunun hukukta karşılığı var mı ? AVM otoparkların biz sorumlu değiliz gibi bir şeyi vardı . Emsal karar ile sorumlu AVM'dir diye bir haber okumuştum . Burada kargo şirketleri ile ilgili bir karar var mı?
"E-postanız için teşekkür ederiz. Bu konuyla ilgili olarak tarafınıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı gerçekten özür dileriz ve bu konuda size yardımcı olmaya hazırız. Bir sonraki işlem için dahili ekibimize iletebilmemiz için lütfen hasarlı monitör servis etiketinin ve PPID etiketinin fotoğrafını çekin." yazmışlar. İstedikleri her şeyi gönderdim ve bekliyorum.
Ben de G2524H satın almıştım fakat şu an o monitörün bana nasıl sağlam ulaştığını düşünmeden edemiyorum... İşte onda ölü piksel çıkması sonucu Dell tarafından bana bunu göndermişlerdi...
Biraz önce kargoyu getiren adamla konuştum, tutanak tutmuyoruz ama bizden kaynaklanmadığına dair fotoğraf çekiyoruz dediler. Yani adam bana teslim etmeden önceki halini fotoğraflamış ve bu konu hakkında tutanak vb. bir şey talebinde bulundum. Müdürüyle görüşüp döneceğini söyledi, bakalım ne olacak.
@DarthGorsoy , geçmiş olsun hocam. UPS'nin kötü olduğunu duymuştum da bu kadar kötü olduğunu görmemiştim. Bu arada Lenovo Teknik Servisi (BDH) de ürünleri baloncuğa sarmıyor. Sanırsam o da UPS ile gelmişti dönüşte ancak bir sorun yoktu.
Yurt içi ile bir şey gönderirken bir belge imzalatıyorlar kısacası biz sorumlu değiliz diye . Bunun hukukta karşılığı var mı ? AVM otoparkların biz sorumlu değiliz gibi bir şeyi vardı . Emsal karar ile sorumlu AVM'dir diye bir haber okumuştum . Burada kargo şirketleri ile ilgili bir karar var mı?
Çok ağır hasarlı mı? Monitör diye bir şey kalmamış ki? Daha sabah elektronik ürün aldım. Eğer ki getirenler UPS ise direkt iptal edeyim ya da başka kargo firmasına verilmesini talep edeyim. Uğraşacağıma 5 fazla veririm.