@12578 Borsacı Yiğit, komik olanın ne olduğunu merak ettim hocam. Moderasyon ekibine kurallar gereği rapor edip fotoğraf gönderdim ve içeriği kaldırttım. Her ne kadar yeni sorunsuz cok guzel bir monitor teslim almış olsam da kimse yaşadığım mağduriyet üzerinden salak saçma Reddit etkileşimi kasamaz. Ayrıca burada Dell gereksiz bir linç de yiyebilir, suçlu olan Dell değildi. Orijinal paylasim Techolay'da yapıldı ve Techolay'da kalmasını istiyorum. Kim neyi merak ediyorsa gelip inceleyebilir konulardan. X'de 700 binden fazla kişi görmüş zaten, Reddit'de de insanlar konuyu okuyarak konuşmuş ama boş yapan da çok insan vardı neticede Recep Baltaş bile X'de paylaşırken "izninle" diye paylasti ve amacı iyiydi, bu konuya tepki çekmekti. Ilgili Reddit konusunun hemen altında konuyu paylasan kişiye asıl konu sahibi o olmadığı için puan kasmak vb. sebeplerle eleştirilerde bulunmuşlar ve bunu da haklı buldum. Paylaşımı yapan da Türk olduğu için anlaşılıyor durum. Yardım ya da tepki çekmekten çok mizahı bir içerik çıkarmaya çalışmış.
@DarthGorsoy Hocam valla bir ifade için kocaman paragraf linç yazısı yazmanız çok hoşuma gitti açıkçası.:D Bana burada komik gelen şey konunun Reddit'e çıkması. Sizle bir alakası yok. Bu kadar da saplantılı olmamanızı diliyorum. Kendinize iyi bakın. Arada da çimene dokunmayı unutmayın.

Hocam, ben karma kasıyor olsaydım, gönderiyi subreddit'in en aktif olduğu zamanda paylaşırdım. Ayrıca profilime bakarsan, sık sık paylaşım yapan biri olmadığımı da görebilirsin. Beni karma için paylaşım yapmakla suçlayan kişi zaten o kadar downvote aldı ki yorumunu silmek zorunda kaldı.

Eki Görüntüle 126691

Dell'e herhangi bir linç gitmeyeceği de gayet açık, çünkü sorunun UPS’ten kaynaklandığını özellikle belirttim. Açıkçası senin konuyu veya yorumları bile doğru düzgün okumadığını düşünüyorum. Eğer kendi paylaşımın konusunda bu kadar güvensizsen, onu foruma koymamalıydın. Forumların amacı, içeriklerin yayılmasını sağlamak, backlink oluşturmak ve bilgi paylaşımıdır.

Bir şeyi herkese açık bir şekilde paylaşıyorsan, benim senden izin almama gerek yok. Burada da beni rapor edebilirsin ama sonuç değişmeyecek, çünkü yaptığım şey aslında foruma fayda sağlıyor. Bana gelecek üç beş internet puanı veya ilgi umurumda değil, sadece konunun ilginç olduğunu düşündüğüm için paylaştım. Bunu yorumlarda da belirttim ve çoğu kişi bana katıldı.

Görünüşe göre burada dikkati üzerine çekmeye çalışan ve internetin nasıl çalıştığını kabullenemeyen kişi sensin.

Konuyu istesem kendim paylaşırdim. Sonuç olarak konum çözüldü, gerekli yerlerle iletişime geçtim. Bu kadar, bitti. Destek amaçlı bir paylasimsa gerçekten teşekkür ederim dostum bak o konuda kimseye bir şey diyemem. Internet de herkese açık gönderiler her yerde paylasilabilir buna da bir şey diyemem ama asıl konu ve X paylaşımı zaten mevcut. Ben şahsi olarak senin dediğin gibi dikkat çekme degil, konumun çözülmesi için uğraştım. Şu an benim yaşadığım olay 3 milyar görüntüleme de alacak olsa almasın, daha fazla duymak istemiyorum çünkü yoruldum. Kız arkadaşımın ablasının nişanı var, bir ton işim var. Üniversite derslerine gitmem gerek, yapmam gereken bir ton şey var ve sabah akşam e-postalasip monitor duymaktan illallah ettim kardeşim. Hayatımda ilk defa böyle bir deneyim yaşadım ve onca şeyin içinde artik can sıkıcı olmaya başladı. Bu kadar basit. Anlayışın için teşekkürler.

@DarthGorsoy Hocam valla bir ifade için kocaman paragraf linç yazısı yazmanız çok hoşuma gitti açıkçası.:D Bana burada komik gelen şey konunun Reddit'e çıkması. Sizle bir alakası yok. Bu kadar da saplantılı olmamanızı diliyorum. Kendinize iyi bakın. Arada da çimene dokunmayı unutmayın.

Borsacı Yiğit, kimsenin linç yazısı yazdigi yok. Neden kaldirttigima dair bir yazı yazdım. Şahsen kaldirilmasini istedim ve kaldırıldı. Ben gerekli yerlerle iletişime geçip gerekli aksiyonlari aldim. Gerekli belgeler, tutanaklar vs. hepsini hallettim. Konuyu daha fazla duyurmak isteseydim başka yerlerde de paylaşıldım. Sen borsa paylaşımlarını yapmaya devam et lütfen. Okuyorum ara sira. Destegin için teşekkürler borsaci Yiğit. Agresif konuşup alakasız şeyler yazmana da gerek yok dostum.

Son düzenleme:
Bir konuyu internette paylaştığınız zaman artık sizin kontrolünüzden çıkıyor bunu kabul etmek lazım. Durumun lehinize çözülmesine sevindim. Kutu oldukça korumasız bir biçimde teslim edilmiş kargo firmasına. Kargo firmasının da bu şekilde kabul etmemesi lazımdı.

Yurtiçi kargoda 5 yıl boyunca operatörlük yaptım. Bu şekilde gelen hiçbir elektronik cihazı kabul etmezdik. Ya ücretli ambalajlarla biz ambalajlardık ya da müşteri gider ambalajını yapar getirirdi.

Bir konuyu internette paylaştığınız zaman artık sizin kontrolünüzden çıkıyor bunu kabul etmek lazım. Durumun lehinize çözülmesine sevindim. Kutu oldukça korumasız bir biçimde teslim edilmiş kargo firmasına. Kargo firmasının da bu şekilde kabul etmemesi lazımdı.

Yurtiçi kargoda 5 yıl boyunca operatörlük yaptım. Bu şekilde gelen hiçbir elektronik cihazı kabul etmezdik. Ya ücretli ambalajlarla biz ambalajlardık ya da müşteri gider ambalajını yapar getirirdi.

Hocam Dell dünya çapında UPS'le anlaşmalı olduğu için standart olarak böyle gönderiyor. Kutu içerisinde karton yok ama bence çok yeterli olmasa da koruyuculari var. Şimdi eski monitörü gönderirken de bana geldigi şekilde üstüne 1 kat baloncuk sarılı gonderecegim.