Dell'in gönderdiği monitör çok ağır hasarlı geldi

@DarthGorsoy Hocam valla bir ifade için kocaman paragraf linç yazısı yazmanız çok hoşuma gitti açıkçası. Bana burada komik gelen şey konunun Reddit'e çıkması. Sizle bir alakası yok. Bu kadar da saplantılı olmamanızı diliyorum. Kendinize iyi bakın. Arada da çimene dokunmayı unutmayın.

Konuyu istesem kendim paylaşırdim. Sonuç olarak konum çözüldü, gerekli yerlerle iletişime geçtim. Bu kadar, bitti. Destek amaçlı bir paylasimsa gerçekten teşekkür ederim dostum bak o konuda kimseye bir şey diyemem. Internet de herkese açık gönderiler her yerde paylasilabilir buna da bir şey diyemem ama asıl konu ve X paylaşımı zaten mevcut. Ben şahsi olarak senin dediğin gibi dikkat çekme degil, konumun çözülmesi için uğraştım. Şu an benim yaşadığım olay 3 milyar görüntüleme de alacak olsa almasın, daha fazla duymak istemiyorum çünkü yoruldum. Kız arkadaşımın ablasının nişanı var, bir ton işim var. Üniversite derslerine gitmem gerek, yapmam gereken bir ton şey var ve sabah akşam e-postalasip monitor duymaktan illallah ettim kardeşim. Hayatımda ilk defa böyle bir deneyim yaşadım ve onca şeyin içinde artik can sıkıcı olmaya başladı. Bu kadar basit. Anlayışın için teşekkürler.

Borsacı Yiğit, kimsenin linç yazısı yazdigi yok. Neden kaldirttigima dair bir yazı yazdım. Şahsen kaldirilmasini istedim ve kaldırıldı. Ben gerekli yerlerle iletişime geçip gerekli aksiyonlari aldim. Gerekli belgeler, tutanaklar vs. hepsini hallettim. Konuyu daha fazla duyurmak isteseydim başka yerlerde de paylaşıldım. Sen borsa paylaşımlarını yapmaya devam et lütfen. Okuyorum ara sira. Destegin için teşekkürler borsaci Yiğit. Agresif konuşup alakasız şeyler yazmana da gerek yok dostum.

Son düzenleme:
Bir konuyu internette paylaştığınız zaman artık sizin kontrolünüzden çıkıyor bunu kabul etmek lazım. Durumun lehinize çözülmesine sevindim. Kutu oldukça korumasız bir biçimde teslim edilmiş kargo firmasına. Kargo firmasının da bu şekilde kabul etmemesi lazımdı.

Yurtiçi kargoda 5 yıl boyunca operatörlük yaptım. Bu şekilde gelen hiçbir elektronik cihazı kabul etmezdik. Ya ücretli ambalajlarla biz ambalajlardık ya da müşteri gider ambalajını yapar getirirdi.

Hocam Dell dünya çapında UPS'le anlaşmalı olduğu için standart olarak böyle gönderiyor. Kutu içerisinde karton yok ama bence çok yeterli olmasa da koruyuculari var. Şimdi eski monitörü gönderirken de bana geldigi şekilde üstüne 1 kat baloncuk sarılı gonderecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…