Hocam, ben karma kasıyor olsaydım, gönderiyi subreddit'in en aktif olduğu zamanda paylaşırdım. Ayrıca profilime bakarsan, sık sık paylaşım yapan biri olmadığımı da görebilirsin. Beni karma için paylaşım yapmakla suçlayan kişi zaten o kadar downvote aldı ki yorumunu silmek zorunda kaldı.
Eki Görüntüle 126691
Dell'e herhangi bir linç gitmeyeceği de gayet açık, çünkü sorunun UPS’ten kaynaklandığını özellikle belirttim. Açıkçası senin konuyu veya yorumları bile doğru düzgün okumadığını düşünüyorum. Eğer kendi paylaşımın konusunda bu kadar güvensizsen, onu foruma koymamalıydın. Forumların amacı, içeriklerin yayılmasını sağlamak, backlink oluşturmak ve bilgi paylaşımıdır.
Bir şeyi herkese açık bir şekilde paylaşıyorsan, benim senden izin almama gerek yok. Burada da beni rapor edebilirsin ama sonuç değişmeyecek, çünkü yaptığım şey aslında foruma fayda sağlıyor. Bana gelecek üç beş internet puanı veya ilgi umurumda değil, sadece konunun ilginç olduğunu düşündüğüm için paylaştım. Bunu yorumlarda da belirttim ve çoğu kişi bana katıldı.
Görünüşe göre burada dikkati üzerine çekmeye çalışan ve internetin nasıl çalıştığını kabullenemeyen kişi sensin.