Bütün partiler birbirinden beter. Bir kez daha görmüş olduk.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Seçim listelerinde falan gezindim ve isim aradım. Haberin doğruluğunu büyük ölçüde doğrulayabilirim. Yani evet, terör ile ilişkisi olup CHP listesinden seçime giren kişiler var.
Keşke siz haklı olsaydınız
Konuyu biraz daha araştırıyorum hocam. Şüphelendiğim veya doğruluğundan emin olmadığım birkaç şey var. Bilgi edinince konu içerisinde paylaşacağım.
- Makaleler
- 1
Bütün partiler birbirinden beter. Bir kez daha görmüş olduk.
Gerçekten artık mantıklı bir sebep istiyorum. Bunları neden hâlâ destekliyorlar? Benim için hiçbir şey dem partiyi desteklemeye haklı çıkartmaz, fakat bir şey desinler artık. Adamlar elini kolunu sallayarak meclis üyesi oluyor.
AKP'nin meclise girmesinden iyidir.
- Makaleler
- 1
AKP gelsin paramı çalsın, dem gelip vatanımı bölmesin kankam.
Gerçekten artık mantıklı bir sebep istiyorum. Bunları neden hâlâ destekliyorlar? Benim için hiçbir şey dem partiyi desteklemeye haklı çıkartmaz, fakat bir şey desinler artık. Adamlar elini kolunu sallayarak meclis üyesi oluyor.
Bende bilmiyorum hocam. Ülkede bir tane adamakıllı parti yok.
AKP gelsin paramı çalsın, dem gelip vatanımı bölmesin kankam.
Dindar olan, dini kullanan hiçbir partiye oy vermem, ben dindar-dinsiz olarak bakıyorum olaya. Şeriatle yönetilmektense, yönetilmeyeyim daha iyi, ATAM mezarında ters dönüyor bunlar durdukça. Kesinlikle keşke kurtarmasaydım diyor eğer bizi görüyorsa.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam biraz araştırdım ancak pek bir bilgiye ulaşamadım. Ancak bir şey öğrendim. Belediye meclisine girmek isteyen kişinin öncelikle parti üyeliği bulunması lazım. Ardından partiye belediye meclisi adaylığı için başvuruda bulunması lazım. Yani bu kişilerin adaylıkları direkt olarak CHP yönetimi tarafından onaylanmış oluyor aslında. Anlamadığım tek bir kısım var. Halihazırda Dem parti içerisinde çalışan kişilerin nasıl aynı zamanda CHP üyelikleri oluyor? Ha tabii başka parti altından girerken üyelik şartı aranmıyorsa bilemem.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi