Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün partiler birbirinden beter. Bir kez daha görmüş olduk.

Gerçekten artık mantıklı bir sebep istiyorum. Bunları neden hâlâ destekliyorlar? Benim için hiçbir şey dem partiyi desteklemeye haklı çıkartmaz, fakat bir şey desinler artık. Adamlar elini kolunu sallayarak meclis üyesi oluyor.

Gerçekten artık mantıklı bir sebep istiyorum. Bunları neden hâlâ destekliyorlar? Benim için hiçbir şey dem partiyi desteklemeye haklı çıkartmaz, fakat bir şey desinler artık. Adamlar elini kolunu sallayarak meclis üyesi oluyor.

Bende bilmiyorum hocam. Ülkede bir tane adamakıllı parti yok.

Böyle böyle oy kaybederler yapacak bir şey yok.

AKP gelsin paramı çalsın, dem gelip vatanımı bölmesin kankam.

Dindar olan, dini kullanan hiçbir partiye oy vermem, ben dindar-dinsiz olarak bakıyorum olaya. Şeriatle yönetilmektense, yönetilmeyeyim daha iyi, ATAM mezarında ters dönüyor bunlar durdukça. Kesinlikle keşke kurtarmasaydım diyor eğer bizi görüyorsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğendim
İfadeler: 683

Hocam biraz araştırdım ancak pek bir bilgiye ulaşamadım. Ancak bir şey öğrendim. Belediye meclisine girmek isteyen kişinin öncelikle parti üyeliği bulunması lazım. Ardından partiye belediye meclisi adaylığı için başvuruda bulunması lazım. Yani bu kişilerin adaylıkları direkt olarak CHP yönetimi tarafından onaylanmış oluyor aslında. Anlamadığım tek bir kısım var. Halihazırda Dem parti içerisinde çalışan kişilerin nasıl aynı zamanda CHP üyelikleri oluyor? Ha tabii başka parti altından girerken üyelik şartı aranmıyorsa bilemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.