Kızarak veya tartışma amaçlı söylemiyorum, biz nereden bilelim ikinci el ürün satan tanımadığımız bir kişinin güvenilir olup olmadığını?

Param Güvende güzel bir uygulama alıcı için. Param Güvende ile satmayı kabul etmiyorsa, senin de içine sinmiyorsa alışveriş yapma bu kişiyle o halde. Ben olsam Param Güvende dışında satın almazdım.

Param Güvende satıcı açısından iyi bir sistem değil, zamanında bir adam PS4 gönderiyor Param Güvende ile, alıcı ürünü reddedip adama PS3 postalıyor, alıcı koruyan bir yöntem.

Bende Param Güvende ile satış yapmıyorum, ilanda ki abimiz de bilgisayar al/sat işini yapan birisi. Dükkanı da var gibi gözüküyor gidip test edilip alınabilir, sonuçta param güvende ile göndermemekte adamın hakkı, kötü bir şey değil.

Param Güvende satıcı açısından iyi bir sistem değil, zamanında bir adam PS4 gönderiyor Param Güvende ile, alıcı ürünü reddedip adama PS3 postalıyor, alıcı koruyan bir yöntem.

Bende Param Güvende ile satış yapmıyorum, ilanda ki abimiz de bilgisayar al/sat işini yapan birisi. Dükkanı da var gibi gözüküyor gidip test edilip alınabilir, sonuçta Param Güvende ile göndermemekte adamın hakkı, kötü bir şey değil.

Gidip test yapamıyorum zira o İstanbul Pendik'te ben Çanakkaledeyim.