H.R

Başarılı
Merhaba, Amazon'dan Kingston KC3000 1TB M.2 SSD alacağım lakin Prime ile daha ikinci el ürün alabiliyormuşuz ve bu ürünler Amazon depoya gönderilen iade ürünler oluyormuş. Sizce ikinci el olarak alsam bir sorun yaşar mıyım? Sıfırı ile arasında 300TL gibi cüzi bir fiyat var sizce almaya değer midir? Sonuç olarak yine Amazon'dan alıyoruz, herhangi bir sorun olursa yine karşımızdaki sorumlu Türkiye'deki iade konusunda en iyi olan firmalardan birisi olacak.

Bir sorun olacağını pek sanmıyorum. Ancak bu ikinci elde uygun fiyat nasıl bulabildiniz? Bir ürüne bakıyorum sıfırı 4900, ikinci el depodan 6900 :D

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09K7F5VJQ/ref=ewc_pr_img_2?smid=A215JX4S9CANSO&th=1 ürün bu hocam, bende şansa gördüm. Sıfırı 4900 olan ürünün depoda 6900 olması da ilginçmiş, amazon bir şeyler deniyor sanırım.
Aslında mantıklı, banka kampanyası vs. varsa 3000TL'den daha ucuza gelir. Açıkçası iadeler de genelde ürün açık olduğundan ya da beğenilmediğinden gönderiliyor ve sanırsam bunların satışı oluyor sadece. Amazon kalkıp arızalı ürünü ikinci el diye satarsa çok büyük olay olur.

Bir de garip geldi, bahsettiğim ürün şuydu :D