Dracula

Üstün
Hayvan gibi Valorant oynarım, aimim iyi. Bir ara sistemim kötüydü ama şu anda iyi ve derecesizde acayip iyi oynarken bir anda ranked girdiğimde (elimi ısıtıp girsem bile) tabiri caizse batırıyorum. Rankım ne olursa olsun, Demir 1'den bile daha kötü oynamayı beceriyorum. Şu anda ise Marvel Rivals'ta aynı sorunu yaşıyorum. Ha bu sefer Valorant'ta ki gibi her seferinde rankedda batırmıyorum tabi ama hızlı maçta gösterdiğim performansı veremediğim maçlarda oluyor. 5 yıllık Valorant oyuncusuyum, çıktığından beride Rivals'ı oynarım ki beta testinde de oynamıştım. Sorunum ne olabilir benim?

Maça girerken derecesiz girdiğini düşünüp oyna veya maçı başka biri başlatsın dereceli mi derecesiz mi olduğunu bilmeden oyna ayrıca rank düşme korkusuyla heyecan yapıyor olabilirsin.

Muhtemelen heyecandan ve "kaybetme" korkusundan oluyor. Oyun bu oyun, takma kafana. Yuksek rank alinca madalya takmiyorlar. Gir bam bam bam rahat rahat takil cik. Sabah zaten stresli bir gun baslayacak yine, bir de oyunda stres olma. Yazik vallaha.

Ben her oyunda surekli dereceli girerim atmosfer biraz ciddi olsun, insanlar trollemesin diye. Kazansam da kaybetsem de zerre umurumda olmaz. Genelde zaten mute atarim cogu kisiye, keyfime bakarim.

Maça girerken derecesiz girdiğini düşünüp oyna veya maçı başka biri başlatsın dereceli mi derecesiz mi olduğunu bilmeden oyna ayrıca rank düşme korkusuyla heyecan yapıyor olabilirsin.
Muhtemelen heyecandan ve "kaybetme" korkusundan oluyor. Oyun bu oyun, takma kafana. Yuksek rank alinca madalya takmiyorlar. Gir bam bam bam rahat rahat takil cik. Sabah zaten stresli bir gun baslayacak yine, bir de oyunda stres olma. Yazik vallaha.

Ben her oyunda surekli dereceli girerim atmosfer biraz ciddi olsun, insanlar trollemesin diye. Kazansam da kaybetsem de zerre umurumda olmaz. Genelde zaten mute atarim cogu kisiye, keyfime bakarim.
Teşekkürler, muhtemelen heyecan ve kaybetme korkusundan oluyor dediğiniz gibi. Takmamaya çalışıp oynayacağım bakalım.