8. sınıfım, LGS'ye hazırlanıyorum ve çok eksiğim var. 2 haftadır ders çalışmıyorum çünkü kendimi bir türlü bilgisayar ve telefondan uzak tutamıyorum. Bir süre önce, güya ekran sürem 2 saatti. Bir süre böyle devam etti, sonra 10 dakika daha eklemeler, 15 dakika daha eklemeler derken yine 7 saat kullanıma kadar çıktı. Telefondan uzaklaşsam bile, bilgisayardan uzaklaşamıyorum. Şu son zamanlarda dizilere sardım, 1 sezonluk diziler falan izliyorum. Bilgisayarda ekran süremi ayarlasam, yine düzeni bozarım muhtemelen. Matematikten özel ders alıyorum, hocanın verdiği ödevleri bile yapamadım. Hepsini şimdi bitirmeye çalışacağım. Bilgisayarımın duvar kâğıdında istediğim lise olmasına rağmen bu garip bir şekilde ders çalışmama teşvik etmiyor, boş boş bakıyorum. Bir şey yapmam gerek gibi ama ne olduğunu bilmiyorum. Ya da bir şey eksik gibi. Ama her ne olursa olsun, hem telefondan hem de bilgisayardan uzaklaşamıyorum ve bu yüzden yavaş yavaş ders çalışma isteği de düşüyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum, belki de bu gidişle benden hiçbir şey olmayacak.