Detaylar
Kim cevapladı?Dinlendirici gözlük denedin mi?
seeraddar
Yetkin
Evet, kullanıyorum. Mavi ışık filtresi de var. Ayrıca bilgisayar, tablet gibi şeylerde göz rahatlığı modunda.
SF26
Üstün
Ders çalışırken loş ışıkta çalışıyorsan o da yorabilir.Çok ağrı ve yanma oluyor. Seğirme de var. Ne yapabilirim? Uyku düzenim var.
seeraddar
Yetkin
Ders çalışırken loş ışıkta çalışıyorsan o da yorabilir.
Odanın bütün ışıkları sabah-akşam açık, kapamaya üşeniyorum zaten.
seeraddar
Yetkin
Hocam ne kadarlık bir süre sonunda yaşıyorsunuz bu problemi? Göz damlası kullanabilirsiniz fakat doktor eşliğinde kullanın.
5-6 aydır çalışıyorum. Son 2 aydır var. Bu 2 ayın bir buçuk ayında normal düzeylerde. Ama son bu 15 gündür dayanılmaz düzeyde. Bugün yine ders çalışıyordum, şu an kalktım, dayanamıyorum ağrıya. Yarın olmazsa ondan sonraki gün aile hekimine gideceğim.
Ssoulstealler59
Uzman
Gözlük veya lens kullanmayı deneyebilirsin veya bir göz doktoruna gidebilirsin. Damla ise yarayabilir.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
5-6 aydır çalışıyorum. Son 2 aydır var. Bu 2 ayın bir buçuk ayında normal düzeylerde. Ama son bu 15 gündür dayanılmaz düzeyde. Bugün yine ders çalışıyordum, şu an kalktım, dayanamıyorum ağrıya. Yarın olmazsa ondan sonraki gün aile hekimine gideceğim.
Aile hekimine değil direkt göz doktoruna git.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Günde ne kadar saat çalışıyorsun? Her 1-2 saatte bir, ayağa kalkıp 5-10dk yürümeniz gerekiyor. Benim işim de bilgisayar ile, yıllardır böyle. Bahsettiğiniz problemi eğer 3-4 gün üst üste günde 13-14 saat çalışıyorsam yaşıyorum. Gözümü kapadığımda batıyor, ya da gözümü hareket ettirdiğimde (gözüm kapalıysa bile) müthiş bir acı hissediyorum. Göz damlası ile çözüyorum hemen.5-6 aydır çalışıyorum. Son 2 aydır var. Bu 2 ayın bir buçuk ayında normal düzeylerde. Ama son bu 15 gündür dayanılmaz düzeyde. Bugün yine ders çalışıyordum, şu an kalktım, dayanamıyorum ağrıya. Yarın olmazsa ondan sonraki gün aile hekimine gideceğim.