Hocam ne kadarlık bir süre sonunda yaşıyorsunuz bu problemi? Göz damlası kullanabilirsiniz fakat doktor eşliğinde kullanın.

Hocam ne kadarlık bir süre sonunda yaşıyorsunuz bu problemi? Göz damlası kullanabilirsiniz fakat doktor eşliğinde kullanın.

5-6 aydır çalışıyorum. Son 2 aydır var. Bu 2 ayın bir buçuk ayında normal düzeylerde. Ama son bu 15 gündür dayanılmaz düzeyde. Bugün yine ders çalışıyordum, şu an kalktım, dayanamıyorum ağrıya. Yarın olmazsa ondan sonraki gün aile hekimine gideceğim.

5-6 aydır çalışıyorum. Son 2 aydır var. Bu 2 ayın bir buçuk ayında normal düzeylerde. Ama son bu 15 gündür dayanılmaz düzeyde. Bugün yine ders çalışıyordum, şu an kalktım, dayanamıyorum ağrıya. Yarın olmazsa ondan sonraki gün aile hekimine gideceğim.

Aile hekimine değil direkt göz doktoruna git.

Günde ne kadar saat çalışıyorsun? Her 1-2 saatte bir, ayağa kalkıp 5-10dk yürümeniz gerekiyor. Benim işim de bilgisayar ile, yıllardır böyle. Bahsettiğiniz problemi eğer 3-4 gün üst üste günde 13-14 saat çalışıyorsam yaşıyorum. Gözümü kapadığımda batıyor, ya da gözümü hareket ettirdiğimde (gözüm kapalıysa bile) müthiş bir acı hissediyorum. Göz damlası ile çözüyorum hemen.