Bahsettiğim modeller oyuncu tableti değil zaten. Yazılımı size göre uygun olmayan başkasına göre uygun olabilir. O yüzden bu tarz "rehber" önerilerini objektif bakış açısıyla herkese hitap edebilecek şekilde yapmalısınız. Ya da rehber ekini kaldırıp sadece kendi listenizi paylaşabilirsiniz. Zira Tab S10 FE'nin güncelleme süresi haricinde Pad 7 karşısında üstün bir yanı yok. Bir kere Tab S10 FE, TFT 90 Hz vasat bir panel kullanıyor. İşlemcisini geçtim bataryası bile eksik. Tablet ya da telefon genelde FE'ler en kısıtlı cihazlar ama nedense en çok onu öneriyorsunuz.Honor Pad 10, Pad V9 yerine daha uygun ve yeterli. Amacımız ders, oyun değil. Tab S10 FE not uygulaması vs yazılımı uygun. Lenovo'da bu yok ve büyük bir eksi diyebiliriz. Xiaomi Pad 7'yi nedense hiç ders için uygun göremedim ama eklenebilirdi. Onun yerine daha kaliteli panele sahip Tab H10'u öneririm.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Bahsettiğim modeller oyuncu tableti değil zaten. Yazılımı size göre uygun olmayan başkasına göre uygun olabilir. O yüzden bu tarz "rehber" önerilerini objektif bakış açısıyla herkese hitap edebilecek şekilde yapmalısınız. Ya da rehber ekini kaldırıp sadece kendi listenizi paylaşabilirsiniz. Zira S10 FE'nin güncelleme süresi hariç üstün bir yanı yok.
Yazılım dediğim sadece görünüşten bahsetmedim. Not uygulaması var ki bu en önemlisi. Lenovo'nun kendine özel ya da başka anlaşmalı uygulama bulunmuyor diye biliyorum. Play Store'daki iyi olmayan alternatiflere yönelmeliler. Tab S10 FE'nin açıklamasını iyi okuyun.
Bu tablet, diğerlerine göre teknik olarak daha kötü ekranla gelmesine rağmen, ekosistem ve yazılım önceliği olanlar için en ideal olanı. Listemizin üçüncü sırasında.
Son düzenleyen: Moderatör:
Not uygulaması çok basit bir uygulama. Play Store'da onlarca efektif uygulamalar mevcut. Ayrıca 90 Hz panele sahip olduğunu ve bataryasının eksik olduğunu da yazmanızı beklerdim. Kutudan adaptör de çıkmıyor.Yazılım dediğim sadece görünüşten bahsetmedim. Not uygulaması var ki bu en önemlisi. Lenovo'nun kendine özel ya da başka anlaşmalı uygulama bulunmuyor diye biliyorum. Play Store'daki iyi olmayan alternatiflere yönelmeliler. Tab S10 FE'nin açıklamasını iyi okuyun.
- Makaleler
- 6
Not uygulaması çok basit bir uygulama. Play Store'da onlarca efektif uygulamalar mevcut.
Öyle değil işte. Play Store'daki ile Huawei, Samsung ya da diğerlerinin kendi not uygulaması çok daha iyi.
Pad 7 eklenebilirdi, hak veririm ama orada da Tab H10'u OLED ekranından öneririm.
Ayrıca 90 Hz panele sahip olduğunu ve bataryasının eksik olduğunu da yazmanızı beklerdim. Kutudan adaptör de çıkmıyor.
Donanımsal olarak iyi bir tablet değil zaten. Yazdığım gibi ekosistem ya da yazılım (Not uygulaması vs. olarak Samsung Notes en başarılı not uygulamalarından biridir.). Kutudan adaptör çıkmıyorsa Honor, Huawei vs.'de de kalem verilmeyebiliyor. Kalem daha pahalı şahsen. Adaptör çok büyük sorun değil. Eksi tabii orası ayrı.
Ben önermem Tab H10'u. OLED'e hakaret etmişler resmen, 60 Hz ekran koyarak. Ayrıca bu fiyata Dimensity 7050, Exynos 1580'in bile baya gerisinde kalıyor. Günlük kullanım, çizim, ders için de hızlı, akıcı bir ekran ve işlemci lazım.Öyle değil işte. Play Store'daki ile Huawei, Samsung'ya da diğerlerinin kendi not uygulaması çok daha iyi.
Pad 7 eklenebilinirdi, hak veririm ama orada da Tab H10'u OLED ekranından öneririm.
- Makaleler
- 6
Ben önermem Tab H10'u. OLED'e hakaret etmişler resmen, 60 Hz ekran koyarak. Ayrıca bu fiyata dimensity 7050, Exynos 1580'in bile bayağı gerisinde kalıyor. Günlük kullanım, çizim, ders için de hızlı, akıcı bir ekran ve işlemci lazım.
60 Hz eksi olsa da o fiyata OLED yok. İncelemelere vs. baktığımda stock Android ile iyi bir deneyim yaşatıyor. Kullanıcı deneyimlerini de gördüm 15K'ya fena değil.
Ellerinize sağlık.Merhaba. Okulların açılmasına kısa bir zaman kalmışken böyle bir rehber yapayım dedim. İsterseniz rehbere başlayalım.
1) Huawei MatePad 11.5 (2024/2025)
Eki Görüntüle 181546
Eki Görüntüle 181547
Fiyat: 9.000-12.000 TL
Bu tableti seçme nedenim, fiyatına göre kaliteli ekrana, M-Pencil 3 desteğine sahip olması (kaliteli kalem) ve diğer özellikleriyle gayet iyi bir tablet olması. Öğrencileri yarı yolda bırakmayacak güzel bir tablet olmuş. Listemizin ilk sırasında kendisi bulunuyor.
2) Honor Pad 10
Eki Görüntüle 181548
Fiyat: 13.000 TL
Bu tablet ise, Huawei'nin aksine Google desteğine sahip. Bir önceki tablete göre donanımsal olarak daha güçlü bir işlemciye sahip. Kısacası Google desteği ve daha performanslı olmasıyla tercih edilebilecek bir model. Listemizin ikinci sırasında.
3) Samsung Tab S10 FE
Eki Görüntüle 181549
Fiyat: 14.000-22.000 TL
Bu tablet, diğerlerine göre teknik olarak daha kötü ekranla gelmesine rağmen, ekosistem ve yazılım önceliği olanlar için en ideal olanı. Listemizin üçüncü sırasında.
4) Casper Tab H10
Eki Görüntüle 181550
fiyat:15.000 TL
Bu tablet, fiyatındaki en iyi ekrana sahip. OLED ekranla birlikte çok güzel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bir tek sıkıntısı yazılım denilebilinir. Sorunlu değil, not uygulama desteği diğerlerine göre kötü. Ama bu fiyata en iyi ekrana sahip ve diğer özellikleride fiyatına göre gayet iyi. Listemizin dördüncü sırasında.
5) iPad A16 (iPad 11. nesil)
Eki Görüntüle 181551
Fiyat: 15.000-33.000 TL
Bu tablet, fiyatındakilere göre oldukça kötü ekrana, sağlam olmayan kasayla geliyor. Ama iOS yazılımını ve ekosistem için isteyenler tercih edebilir. Listemizin beşinci sırasında.
6) Samsung Tab S9
Eki Görüntüle 181552
Fiyat: 20.000 TL
Bu tablet, amiral gemisi bir tablet olup, listemizin dördüncü sıradaki tabletiyle aynı ekran teknolojisi bulunuyor. Ama daha kaliteli kalem, yazılım, işlemci ve ekran bulunuyor. Amiral gemisi tablet sonuçtaListemizin altıncı sırasında.
7) Honor MagicPad 2
Eki Görüntüle 181553
Fiyat: 24.650 TL
Bu tablet de OLED ekranla, iyi donanımla geliyor. Kalem ve klavyesi de iyi. Bütçe sorunu olmayan insanların kesinlikle tercih etmesi gereken tabletlerden biri. Listemizin yedinci sırasında.
8) Samsung Tab S10+ / Ultra
Eki Görüntüle 181554
Fiyat: 30.000-48.000 TL
Bu iki tablet de listemizin altıncı sırasındaki tabletin bir nesil daha günceli. Kısaca amiral gemisi bir tablette ne gerekiyorsa o var. Listemizin sekizinci sırasında.
9) iPad Pro M4
Eki Görüntüle 181555
Fiyat: 44.000-78.000 TL
Bu tablet iOS ve iPad deneyimini en üstte yaşamak isteyenler için. Listemizin dokuzuncu sırasında.
Rehberim bu kadardı! Umarım rehber işinize yarar
Fiyatlar 4 Eylül günündeki fiyatlardır. Her an değişiklik gösterebilir.
2. el Tab S9.Maks 15k bütçede PS2 emulator için hangisi mantıklı olur?
Sıfır zorunlu hocam.