Astronotarda
Üstün
Elektrik - Elektronik mühendisliği için de tablet gerekli olur mu acaba? Bilgisayarımın zaten yeterli geleceğini düşünerek yazma çizme işleri rahat olsun diye S10 FE+ aldım.
Elektrik - elektronik mühendisliği için de tablet gerekli olur mu acaba? Bilgisayarımın zaten yeterli geleceğini düşünerek yazma çizme işleri rahat olsun diye S10 FE+ aldım.
Danıştığım kişiler de aynısını belirtmişti, not almayı da seviyorum zaten. Defterle uğraşmak istemedim. Ama evet @Testo Unit hocamın tavsiyesini almak isterim, konu açacaktım ama bu konu önüme çıkınca yazayım dedim.@Testo Unit bilir belki. Not alıyorsanız işinize yarayabilir.
Elektrik - elektronik mühendisliği için de tablet gerekli olur mu acaba? Bilgisayarımın zaten yeterli geleceğini düşünerek yazma çizme işleri rahat olsun diye S10 FE+ aldım.
Tamamdır, teşekkür ederim. Bugün Classroomlara falan girince fark ettim alacağım daha çok şey var mışHocam sizin bölüm Full sayısal zaten. Elektrikle alakalı bazı formüller var onları not almak için havada karada yeter aldıysanız.
Tamamdır, teşekkür ederim. Bugün classroomlara falan girince fark ettim alacağım daha çok şey var mış. Direnç seti falan almam lazım daha.
Çok teşekkür ederim. Babamın da mezun olduğu bölümdür, ilgim de var.Merakınız varsa çok güzel bölümdür. Tekrardan hayırlı olsun.