Ders için Samsung Galaxy Tab A9+ alınır mı?

@7450 Hocam 8GB verisyona 7K vereceğime TAB S6Lite kalem destekli 7800 vereyim derim. 4GB RAM de kasar diyorlar ama arayüzde de kasar mı ki ya? Arayüz ve YouTube videosu izlicem.

@7450 Hocam 8GB verisyona 7K vereceğime TAB S6Lite kalem destekli 7800 vereyim derim. 4GB RAM de kasar diyorlar ama arayüzde de kasar mı ki ya? Arayüz ve YouTube videosu izlicem.
S6 Lite 2024'teki Exynos 1280'e 4 GB ram yetmez. Taksitli fiyatla 8000 TL civarına çıkabiliyorsan orada Matepad 11.5 devreye girer, onu da söyleyeyim. Gbox ile Google servis sorunu da çözülmüş diyorlar. Bence ya A9+ 8/128 GB modeli ya da Matepad 11.5 6/128 GB modeli arasında tercih yap. Gerisi sana kalmış. Daha fazla kararına müdahale etmek istemem.

@7450 TAB S6 Lite 6 veya 8GB RAM idir diye bakmadım bile kim koydu bu cihaza 4GB RAM saçma.

@7450 TAB S6 Lite 6 veya 8GB RAM idir diye bakmadım bile kim koydu bu cihaza 4GB RAM saçma.
Tab S6 Lite cok garip bir seri oldu. 2020, 2022 ve 2024 modelleri var. Aralarındaki tek fark SoC. 2020'de 4 GB RAM yetiyordu ama su an yetmiyor, ustelik bu tabletin en az 3 sene guncelleme garantisi olmasi lazim.
Banane kardeşim 5000 TL bayıldım ben buna, kasmaması lazım. Kaldı ki öyle düz model falan da değil.
5000 TL oyle yüksek bir fiyat degil, iPad 10.nesilden ornek verilirse 14 bin TL'den basliyor, o da 64 GB versiyonu.

Bütçe arttıkça ve farklı cihazlara baktıkça kafam karışıyor. Ben en iyisi mağazaya gidiyim A9 ve A9+'a bakayım. Kasma ve panel durumlarına göre karar vereyim. Herkese teşekkürler.

Bütçe arttıkça ve farklı cihazlara baktıkça kafam karışıyor. Ben en iyisi mağazaya gidiyim A9 ve A9+'a bakayım. Kasma ve panel durumlarına göre karar vereyim. Herkese teşekkürler.
Vatanda 4gb A9 plus modeli var ve aşırı kasıyor. Beim önerim Hiç çıkmıyorsa A9 8gb almanızdır, Eğer onda jiroskop olsaydı şu an mağazaya koşuyor olurdum. Piksel durumu, ne kadar azsa o kadar iyi performans verecektir. Benden size öneri.

@7450 Tab S6 Lite 6 veya 8 GB RAM idir diye bakmadım bile kim koydu bu cihaza 4 GB RAM saçma.

Bu fiyata 4 GB koyulması saçma ama senin 4 GB Samsung'un kastığı bilmemen daha saçma.

Bu fiyata 4 GB koyulması saçma ama senin 4 GB Samsung'un kastığı bilmemen daha saçma.
Hiç kimse Samsung arayüzünün RAM kullanımı, tablet işlemcileri ve programları hakkında doğuştan bilgi sahibi değil. Benim de daha önce alakam yoktu ve sordum öğrendim. Saçma olan nedir anlamadım?

İfadeler: 442
Hiç kimse Samsung arayüzünün RAM kullanımı, tablet işlemcileri ve programları hakkında doğuştan bilgi sahibi değil. Benim de daha önce alakam yoktu ve sordum öğrendim. Saçma olan nedir anlamadım?

Eğer burada Samsung çöp, bir daha almayacağım, çok kasıyor deyip 4 GB tablet alırsanız saçmalıyor olursunuz. Tableti almadan önce gitseniz Vatan'a. A9 Plus 4 GB orada senin hizmetinde duruyor, bak bakayım ne kadar kasıyor 4 GB modeli. Ayrıca Samsung 4 GB modelini alınsın diye çıkartmadı, aynı Apple düz modellere 60 Hz koyup Pro model alın diye dayatıyor ya. Aynı mantık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…