Batshuayi

Uzman
Yer
İstanbul
Oyunu toplam 1.5 saattir oynuyorum fakat hiç içine çekemedi, düz adam öldür kombo yap mantığında işliyor ve bende böyle oyunları oynarken genelde yoruluyorum, oyun ileride açılacaksa iade etmeyi düşünmüyorum, fakat genel mantığı böyleyse iade edeceğim sizce ne yapılmalı?

Sarmadıysa süre dolmadan iade et gitsin. İtemsatışta 25 TL ye satıyorlar steam offline modda oynarsın çok canın isterse. Bu aralar seni futbolda sarmıyor gibi, maçlarda yoksun. :D

Devil May Cry 5, hızlı tempolu dövüş mekaniği ve stil puanı odaklı oynanışıyla öne çıkan bir oyun. Eğer şu ana kadar oynadığın 1.5 saat boyunca oyun sana monoton geldiyse ve "düz adam öldür, kombo yap" hissiyatı seni yoruyorsa, muhtemelen ilerleyen bölümlerde de çok farklı hissettirmeyecek. Ancak oyunun ilerleyen kısımlarında yeni oynanabilir karakterler (Nero, V ve Dante) geldiğini, her birinin farklı oynanış sunduğunu unutmamak lazım.

Eğer bu tarz stilize aksiyon oyunlarına pek ilgin yoksa veya oynanış şekli sana hitap etmiyorsa, iade etmek mantıklı olabilir.