Tekrar geçmiş olsun hocam. O devlet hastaneleri ninemi aldı benden. Kadın öldü ölecek, son zamanları ve koca üniversite hastanesinde kim bilir kaç tane ortadoğu gorili var diye ninemi eğitim araştırma hastanesinden, özele naklettiler yoğun bakımlıkken. 2 gün sonra sizlere ömür. Devlet hastaneleri zaman, özel hastaneler para israfı. Ekstradan para kazanmak için tonla test istiyorlar. Mesela beni şu an cerrahlık bir durumum var. Randevu bulamıyorum. yaklaşık 7 aydır hem de. 7 koca aydır randevu yok. Özele sordum ve ameliyatı 60bin ₺'ye yapabileceklerini söylediler. Benim öyle bir param yok ne yazık ki. Bekliyorum bakalım. Tekrar geçmiş olsun.

Hocam emin olun gerçeklerin en farkında olan benim. Türk milleti şu anda uyuşmuş durumda. Birinin uyandırması lazım. Mesela alman halkından örnek verelim. Adamlar 1900'lü yıllarda 2 kere yıkılıp her seferinde de geri toparlandılar. Hem de her seferinde daha güçlü şekilde.

Bu uyuşukluk öyle sandığınız gibi bir şey değil, şu anki gençlik aynı saç stiline sahip, vatan millet nedir bilmeyen, küfürbaz, özenti, gevşek, vücudunu pazarlayan, a!cı, IQ'su 100'ü geçmemiş ve daha sayabileceğim pek çok olumsuz örneklerden oluşuyor. Böyle bir nesille siz değil ülkeyi kurtarmak, kendinizi kurtaramazsınız. Kendinizi kurtarmayı bırakın evdeki ampulü değiştiremeyecek bir nesilden ülke kurtarılmasını bekliyorsunuz. Ayrıca yine söylüyorum o zaman ile bu zaman "bir de-ğil".

Tekrar geçmiş olsun hocam. O devlet hastaneleri ninemi aldı benden. Kadın öldü ölecek, son zamanları ve koca üniversite hastanesinde kim bilir kaç tane ortadoğu gorili var diye ninemi eğitim araştırma hastanesinden, özele naklettiler yoğun bakımlıkken. 2 gün sonra sizlere ömür. Devlet hastaneleri zaman, özel hastaneler para israfı. Ekstradan para kazanmak için tonla test istiyorlar. Mesela beni şu an cerrahlık bir durumum var. Randevu bulamıyorum. yaklaşık 7 aydır hem de. 7 koca aydır randevu yok. Özele sordum ve ameliyatı 60bin ₺'ye yapabileceklerini söylediler. Benim öyle bir param yok ne yazık ki. Bekliyorum bakalım. Tekrar geçmiş olsun.

Hocam bazı durumlarda ve acil durumlarında devlet hastanesi cidden çok iyi. Atıyorum Allah korusun bir kalp krizi şüphesi durumunda direk devlet hastanesine gidilmeli. Özelden daha ayrıntılı inceleme olanakları var çünkü. Ya da ne bileyim her hangi bir durumda ilk önce devlete giderim. Ama böyle spesifik durumlarda doktor olmadığı için randevu bulamıyoruz maalesef. Allah rahmet eylesin bu arada. Ninemin toprağı bol, mekanı cennet olur inşallah.

Bu uyuşukluk öyle sandığınız gibi bir şey değil, şu anki gençlik aynı saç stiline sahip, vatan millet nedir bilmeyen, küfürbaz, özenti, gevşek, vücudunu pazarlayan, a!cı, IQ'su 100'ü geçmemiş ve daha sayabileceğim pek çok olumsuz örneklerden oluşuyor. Böyle bir nesille siz değil ülkeyi kurtarmak, kendinizi kurtaramazsınız. Kendinizi kurtarmayı bırakın evdeki ampulü değiştiremeyecek bir nesilden ülke kurtarılmasını bekliyorsunuz. Ayrıca yine söylüyorum o zaman ile bu zaman "bir de-ğil".

Ulan bunları ben dediğim de bana "Sen anlamazsın" , "Psikoloğa görün yaşından dolayı depresyona girmişsin" falan diyorlar. Bak ne güzel aklı başında çocuksun. Allah uzun ömürler versin sana. Sizin gibi çocuklara muhtacız, kendine iyi bak, derslerine iyi çalış, şu devlete yararlı bir şeyler yap.

Ulan bunları ben dediğim de bana "sen anlamazsın", "psikoloğa görün yaşından dolayı depresyona girmişsin" falan diyorlar. Bak ne güzel aklı başında çocuksun. Allah uzun ömürler versin sana. Sizin gibi çocuklara muhtacız, kendine iyi bak, derslerine iyi çalış, şu devlete yararlı bir şeyler yap.

Hepimize versin hocam, güzel yorumunuz için teşekkür ederim fakat ne yazık ki gerçekler bunlar. Bende bu yaşımda bunları düşünmek istemezdim ancak içinde bulunduğumuz durum bizi buna itiyor ne yazık ki. Şu anda dil öğrencisiyim ve ileride öğretmen olup çok güzel bir nesil yetiştirmek istiyorum. Zor bir hedef lakin imkansızda değil :)

Hocam herkes aynı değil işte, en kötü meslek lisesinden bile düzgün biri çıkabilir? Şimdi ne olacak yani, Yahudiler gibi Avrupa'ya mı dağılacağız?

Yeni sağlık sistemimize hoşgeldiniz. Saygıdeğer doktorlarımıza ve hekimlerimize ulaşmak bu zor olmamıştı. Özellikle cerrahlarla ulaşıp muayene olabilmek hayal oldu.
Hadi diyelim ki bir polikliniğe gittiniz muayene oldunuz. Hekimin size yazacağı ilaçlarda hep en giriş seviyesi olduğu için bir daha muayene olma ihtiyacı duyuyorsunuz. Randevu bulamadığınız için özel hastanelere başvurmak zorunda kalıyorsunuz. Malum ücretler derken ödemek zorunda kalıyorsunuz. Hastalığınızı doktora iyi tarif etmelisiniz, aksi taktirde size uygun tedaviyi veya ilacı bulana kadar eziyete maruz kalırsınız.

Hocam herkes aynı değil işte, en kötü meslek lisesinden bile düzgün biri çıkabilir? Şimdi ne olacak yani, yahudiler gibi Avrupa'ya mı dağılacağız?

En kötü meslek lisesinden çıkacak 2 3 kişiyle sen bir ülkeyi kurtaramazsın, mesele bundan ibaret. Bizim gibi en fazla birkaç milyon insan vardır, ülkenin nüfusu ise 100 milyon. Mantığını kurmak çok zor değil yani ayrıca bireysel silahlanma gibi şeylerde yok, ne yapacaksın? Taşla sopayla eylem mi yapacaksın :D

Not: Gayri resmi rakamlarda 20 milyon civarı mülteci olduğu söyleniyor, belki daha fazla. Bunlarda merhamet, vicdan ve akıl yok. Yani böyle şeyler yapmaya kalkışırsan seni de torbalarlar ve vücudunun bir parçasını Hakkari'den bir parçasını Edirne'den toplarlar.

En kötü meslek lisesinden çıkacak 2 3 kişiyle sen bir ülkeyi kurtaramazsın, mesele bundan ibaret. Bizim gibi en fazla birkaç milyon insan vardır, ülkenin nüfusu ise 100 milyon. Mantığını kurmak çok zor değil yani ayrıca bireysel silahlanma gibi şeylerde yok, ne yapacaksın? Taşla sopayla eylem mi yapacaksın :D
İllaki eylem mi gerekiyor? Siyaset var. Ayrıca siz de benimle aynı fikirdesiniz, öğretmen olup iyi nesil yetiştirmek istiyorsunuz.
Sorunlar barışçılda çözülebilir.

Son düzenleme: