@emilbreivik, bu yoruma ek olarak da şunu ekleyeyim: Orta halli özel hastanede bile röntgen çekimi vb. gibi işlerin tutarı 2 bin TL civarında. Bir özel hastaneye giderseniz, cebinizden en iyimser rakam olarak 7-8 bin TL civarında para çıkar.
İşte Bartın gibi bir yerde ödediğim hastane ücreti bu işte. İstanbul veya Ankara gibi yerleri düşünmek bile istemiyorum.
@Saruman Paşa, anlatılacak şey çok da yarın bir gün, ters kelepçe yemek istemiyorum açıkçası. Yeri burası değil. Tek diyeceğim, bir doktor olduğunuzu varsayın. İnsan hayatını kurtarmak için uğraşıyorsunuz fakat devletiniz, sizin can güvenliğinizi sağlayamıyor ve belki de yarın bir gün, bir hasta yakını tarafından darp edileceksiniz ve belki de öleceksiniz. Siz bu şartlar altında çalışmak ister misiniz mesela? Vatan, Sakarya muhabbetlerini geçin artık. Birçok kişi, kendi tercihleri ile durumun bu hâle gelmesine zemin hazırladı.
Hocam bir de doktorlara belli bir muayene kotası veriyorlarmış. O da 5 dakikada bir hastaya falan denk geliyor. Doktorlarda da pek kabahat yok işte. Ne olacak sonumuz bilmiyorum.