Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Neden engellesin?
Yurtdışında engelliyorlar. Yada engellemeseler bile VPN'siz indirirseniz başınıza büyük dert açarsınız.
Balk bunu ilk kez duyuyorum. Hangi ülkelerde böyle?Yurtdışında engelliyorlar. Yada engellemeseler bile VPN'siz indirirseniz başınıza büyük dert açarsınız.
Genellikle Almanya gibi gelişmiş ülkelerde.Balk bunu ilk kez duyuyorum. Hangi ülkelerde böyle?
Şimdi bir şey desem geri kafalılık olur mu acaba. Öyleyse baştan özür dilerim ama içimde kalmasın.
Yaşam standartları bizden daha yüksek, tuzları kuru yani.
O kadar çok korsan site var ki hocam, hangi biriyle uğraşsınlar? İşi gücü bırakıp sadece bunu yapmaları lazım.Yani wattpad gibi siteler yerine yasa dışı olduğu belli olan siteleri niye engellemiyorlar.
Evet aslında korsanlık Türkiye'de yasak teknik olarak. Ancak hiç bir kimsenin sırf korsan GTA SA falan indirdiği için hapislik veya davalık olduğunu duymadım.Yani wattpad gibi siteler yerine yasa dışı olduğu belli olan siteleri niye engellemiyorlar.
+1. Gerekirse gene Domainlerini değiştirirler.O kadar çok korsan site var ki hocam, hangi biriyle uğraşsınlar? İşi gücü bırakıp sadece bunu yapmaları lazım.