Discord hesabım minimum yaş gereksimimlerinden ihlal yedi ve ban yedi nasıl actirabilirim? Kimlik istiyorsa atabilirim sorun degil ama nasıl yapacağımı anlayamadım. Bu raporun tamamen bir troll amaclı oldugunun farkindayim.
Detaylar
Kim cevapladı?Buradan bilet oluşturarak durumu izah edin. Sizden muhtemelen kimlik isteyeceklerdir, illetiğinizde hesabınızı askıdan %80 kaldırırlar.
- Makaleler
- 8
Discord'a bilet göndermelisiniz. Biletinizde doğum tarihinizi gösteren bir kimlik olmalı. Ayrıca Discord kullanıcı adınızın yazdığı bir kağıtta fotoğrafta yer almalı.
Bu bilgilerin yer aldığı fotoğrafı bu linkten destek ekibine gönderin: https://dis.gd/request.
Ayrıca otomatik bir sistem daha var aşağıdaki linkte 2. kısımdan ulaşabileceğiniz. Türkiye'de çalışıyor mu bilmiyorum.
Bu bilgilerin yer aldığı fotoğrafı bu linkten destek ekibine gönderin: https://dis.gd/request.
Ayrıca otomatik bir sistem daha var aşağıdaki linkte 2. kısımdan ulaşabileceğiniz. Türkiye'de çalışıyor mu bilmiyorum.
- Makaleler
- 3
Physic
Üstün
Discord'a bilet göndermelisiniz. Biletinizde doğum tarihinizi gösteren bir kimlik olmalı. Ayrıca Discord kullanıcı adınızın yazdığı bir kağıtta fotoğrafta yer almalı.
Merhaba, Discord desteği benim de yediğim haksız yasaklarda bana yardımcı olmadı. Minimum yaş yasağını kaldırmanın en kolay yolunu anlatıyorum.
İngiltere veya herhangi bir yaş doğrulaması gerektiren ülke VPN'i açın. Daha sonra Discord'a girin ve size belge göndermeniz gereken bir ekran gösterecek. Oradan gerekli belgeleri yollayarak hesabınızı aktifleştirebilirsiniz.
Discord desteği de bir seçenek ancak yapay zeka pek yardımcı olmuyor, bbb üzerinden şikayet açıp yardım isteyebilirsiniz.
- Makaleler
- 3
@Vira denemişti bunu açmamışlardı.Discord'a bilet göndermelisiniz. Biletinizde doğum tarihinizi gösteren bir kimlik olmalı. Ayrıca Discord kullanıcı adınızın yazdığı bir kağıtta fotoğrafta yer almalı.
- Makaleler
- 8
Bazen bot cevap veriyor, botu yanıtlayınca veya ekleme yapınca çözülüyordu genelde. Bir sunucuda Discord hesabı kapatılanlara yaptırıyorduk, genelde işe yarıyordu. Şu an yaramıyorsa bilemem.
Gözükmüyor.
Aynı uyarıdan 1 kere daha geldi.
Son düzenleme:
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Discord hesabım minimum yaş gereksimimlerinden ihlal yedi ve ban yedi nasıl actirabilirim? Kimlik istiyorsa atabilirim sorun degil ama nasıl yapacağımı anlayamadım. Bu raporun tamamen bir troll amaclı oldugunun farkindayim.
Eki Görüntüle 176918
İmkansız gibi bir şey, umursamıyorlar bile bu banları.
Bazen bot cevap veriyor, botu yanıtlayınca veya ekleme yapınca çözülüyordu genelde. Bir sunucuda Discord hesabı kapatılanlara yaptırıyorduk, genelde işe yarıyordu. Şu an yaramıyorsa bilemem.
Yanıt da verdim bayağı konuştum da, 15 yaşında olmama rağmen açmadılar. Discord'un desteği berbat.
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-