Merhaba,
Şimdi önceki konumuzda bir mesaj yazmıştım domuz eti neden yiyorsunuz müslümanlar'a haram diye. Benim bu mesajıma neden kahkaha atıp beğenmeme atıyorsunuz? Üye'nin biri de ben domuz eti yiyorum tadı çok güzel deyip ona kalp atıyorsunuz. Saygı gösterilecek yerde saygısızlık yapıldığını fark ettim bu forumda. Siz belki Müslüman olmayabilirsiniz ama karşınız da insanın diniyle ala edemezsiniz tam tersi saygı duymanız gerekiyor. Ayrıca ben bu durumdan rahatsız olup 2 defa gereksiz emoji olarak raporladım raporum red edildi. Ben elhamdülillah Müslüman bir insanım. Şimdi biliyorum bu konuya da belki "haha" atıp "beğenmeme" atacaksınız biliyorum o da sizin kendinize saygı göstermediğiniz anlamına geliyor. Kusura bakmayın ama bu konuda çok takıntılı bir insanım ve böyle konuları da takarım.
@Silinen üye Yazıları iyi niyetle yazdığınızı görebiliyorum ama bence biraz fazla ciddiye almışsınız olayı yani şimdi biri döneri çok severim dese sizde ona kalp atsanız bu normal bir şey ise dediğinizde aynı şey.
Ben attığınız ekran görüntüsünde herhangi bir dalga geçme görmüyorum. Karşıdaki kişi belki Müslüman değil veya Müslüman ancak yemek istiyor. Bu sizi ilgilendirmez. Müslümansa günahı kendine. 'milyon dolar verseler gene yemem' kısmına kadar sorun yok.
Ben attığınız ekran görüntüsünde herhangi bir dalga geçme görmüyorum. Karşıdaki kişi belki Müslüman değil veya Müslüman ancak yemek istiyor. Bu sizi ilgilendirmez. Müslümansa günahı kendine. 'milyon dolar verseler gene yemem' kısmına kadar sorun yok.
Adamın yediğine karıştığım yok. Her dini inanca saygım var fakat Müslüman bir insanım dediğim zaman gereksiz emoji atanlara kızıyorum. İstiyorsa canlı hayvan yesin umurumda bile değil.
Adamın yediğine karıştığım yok. Her dini inanca saygım var fakat Müslüman bir insanım dediğim zaman gereksiz emoji atanlara kızıyorum. İstiyorsa canlı hayvan yesin umurumda bile değil.