Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,
Şimdi önceki konumuzda bir mesaj yazmıştım domuz eti neden yiyorsunuz müslümanlar'a haram diye. Benim bu mesajıma neden kahkaha atıp beğenmeme atıyorsunuz? Üye'nin biri de ben domuz eti yiyorum tadı çok güzel deyip ona kalp atıyorsunuz. Saygı gösterilecek yerde saygısızlık yapıldığını fark ettim bu forumda. Siz belki Müslüman olmayabilirsiniz ama karşınız da insanın diniyle ala edemezsiniz tam tersi saygı duymanız gerekiyor. Ayrıca ben bu durumdan rahatsız olup 2 defa gereksiz emoji olarak raporladım raporum red edildi. Ben elhamdülillah Müslüman bir insanım. Şimdi biliyorum bu konuya da belki "haha" atıp "beğenmeme" atacaksınız biliyorum o da sizin kendinize saygı göstermediğiniz anlamına geliyor. Kusura bakmayın ama bu konuda çok takıntılı bir insanım ve böyle konuları da takarım.

Eki Görüntüle 24614

Adam belki Müslüman değil, siz herkesi Müslüman sanıp böyle yorumlar yaparsanız onlara saygısızlık ve komik duruyor. Çok takmayın yani ne yapacaklar, adam güldü diye yaptırım mı?

Hemen yaptırım tabii.

1709661430802.webp

Adam belki Müslüman değil, siz herkesi Müslüman sanıp böyle yorumlar yaparsanız onlara saygısızlık ve komik duruyor. Çok takmayın yani ne yapacaklar, adam güldü diye yaptırım mı?

Bu arkadaş daha önce bir konuda da açıklama yapmadan hahaha atanları raporlayacağım demişti :D

Herkes istediği şeyi yiyebilir atılan mesajlarda toxiclik bir durum göremiyorum.

Masallara laf söylemeye korkar olduk, millet alınmasın diye.

Dine inanmak ayrı inanan veya inanmaya saygı göstermemek ayrı. İster inan ister inanma bu seni bağlar. Lakin ne olursa olsun saygı duymalısın. Eğer saygı duymuyorsan karşındakinden de sana saygı duymasını bekleme. Eğer ki karşındaki sana saygı duyuyorsa bu onun ezikliğinden değil kendi karakterinden dolayıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.