Dini inançlara saygı gösterelim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müslüman kişileri her zaman alt sınıfta görüp ezik muamelesi yapıyorsanız üyelik silme talebinde bulunalım çünkü gerçekten hiç uğraşamam.
Kim ezik görüyor? Kimsenin kimseyi dini yüzünden ezdiği falan yok, saçma şeyler yazıyorsun insanlar da karşı argüman veriyor.

Dindar olup dinsizleri alt sınıftan gören de var, o mantıkla kimse kimseyle muhattap olmasın. Zaten olması gereken bu din kişiye özeldir.

Merhaba;

Dinlere saygısızlık yapanları raporlayınca anında ceza yazıyorlar. Sınırlar içinde hâdlerini aşmadan kendi vicdanlarındaki inancı veya inançsızlığı anlatan insanlar da mevcut, bir kısım saygısızca davranıp farklı olduğunu sanıyor ama rapordan sonra hiç yazamıyorlar.

Saygı istiyorsanız saygı göstermelisiniz. Bu şekilde saldırgan dil ile değil nezaket diliyle anlatın isteğinizi. Burada kimse ezen tarafta da değiller ezilen de değiller. Büyük büyük bir kısım saygı ve üslup sınırı içinde fikirlerini belirtiyor. Geri kalanlar ise ceza yiyor, bilgilendireyim dedim. İyi Sosyaller.

Sana soracak değilim. İhtiyaç olup olmadığını asıl senin gibi üyelere ihtiyaç yok.

Felsefe, şiir ve tarih hakkında konular açıp şiir ve mitolojik hikayeler gibi güzel şeyleri insanlarla paylaşmaya çalışıyorum. Mağdur edebiyatı yapıp saçma sapan konular açmıyorum. Şimdi burada bana mı ihtiyaç yok?

Müslüman kişileri her zaman alt sınıfta görüp ezik muamelesi yapıyorsanız üyelik silme talebinde bulunalım çünkü gerçekten hiç uğraşamam.
Burada ateist linçlendiği de oldu kardeşim. Tercih senin, umarım bir gün bu kavramların anlamlarını öğrenirsin.

O nasıl soru hocam? Şurada hepimiz ülkeyi yeterince tanıyoruz, mağdur edebiyatı İslam'ın gizlenmiş 6.şartı zaten.
Yıl olmuş bilmem kaç insan denilen yaratıklar hala din, milliyetçilik, vatanseverlik gibi şeylere inanıyor. Kendine zerre faydası olmayan ideolojileri, ülküleri benimsiyor. Ateizm vb. de dahil.

Öyle bir yorum yapmaya hakkın yok o zaman. Bilip bilmeden de yorum yapma yok sana ihtiyaç yok sen git mitolojik ödevlerini yap. Bu konuya yorum yapma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…