Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,
Şimdi önceki konumuzda bir mesaj yazmıştım domuz eti neden yiyorsunuz müslümanlar'a haram diye. Benim bu mesajıma neden kahkaha atıp beğenmeme atıyorsunuz? Üye'nin biri de ben domuz eti yiyorum tadı çok güzel deyip ona kalp atıyorsunuz. Saygı gösterilecek yerde saygısızlık yapıldığını fark ettim bu forumda. Siz belki Müslüman olmayabilirsiniz ama karşınız da insanın diniyle ala edemezsiniz tam tersi saygı duymanız gerekiyor. Ayrıca ben bu durumdan rahatsız olup 2 defa gereksiz emoji olarak raporladım raporum red edildi. Ben elhamdülillah Müslüman bir insanım. Şimdi biliyorum bu konuya da belki "haha" atıp "beğenmeme" atacaksınız biliyorum o da sizin kendinize saygı göstermediğiniz anlamına geliyor. Kusura bakmayın ama bu konuda çok takıntılı bir insanım ve böyle konuları da takarım.

Eki Görüntüle 24614
Bak senin dediğin saygı değil senin dediğin sadece senin istediğin şekilde bir doğru yaratma çabası.

Ben müslümanım, yiyene de afiyet olsun derim. Belki yiyen de müslümandır fakat kime ne,? Günahı kendine, sizden de özel görüşünüzü isteyen olmadı. Onca kul hakkı yeniyor, herif bilmem bişeyin etini yemiş kaç yazar.

Müslüman kişileri her zaman alt sınıfta görüp ezik muamelesi yapıyorsanız üyelik silme talebinde bulunalım çünkü gerçekten hiç uğraşamam.

Müslüman kişileri her zaman alt sınıfta görüp ezik muamelesi yapıyorsanız üyelik silme talebinde bulunalım çünkü gerçekten hiç uğraşamam.

Burada herkesin herkese saygısı var, istisnalar hariç tabii. Derdinizi anlatamayacak durumdaysanız direkt üyeliğinizi silin, burada böyle üyelere ihtiyaç yok.

Çoğu sanal ortam dinsiz kaynıyor rahatsız oluyorsan takılmazsın.

Konu ile alakası yok internet üzerinde inançsız insanlar var diye internette dolaşmayı mı bırakayım yani kimsenin dini beni irdelemez benim inancım ile dalga geçmediği veya beni inancım yüzünden alt sınıf görmeye çalışmadığı sürece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.