Detaylar
Kim cevapladı?Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Arkadaşlar deyince aklıma geldi. Snowrunner, Mudrunner ve City Car Driving'de öneririm. My Summer Car'da olabilir.
mr.esat
Üstün
FH serisi direksiyon ile rezil, bulaşma kesinlikle. Pov kamerada 90 derece kilit mi dersin, kötü FF mi dersin, dandik fizik mi dersin.Forza 3'den beri hiç oynamadım da takip etmedim de Forza 5 hem mekanik olarak hem içerik olarak nasıl?
Galiba pek yarış oyunu da çıkmıyor.
Aslında Gran Turismo 7 oynayasım vardı ama o da PS'de olunca.![]()
Yerinde olsam direkt simrace'ye dalardım. iRacing olabilir, rFactot 2 olabilir... Keyfi burada.
GT Alternatifi FM var vakat onun da araç sesleri uyi değil ve GT'nin tırnağı etmez, yine de deneyebilirsin.
City Car Driving 2 de geliyordu en son, o da keyifli chill oyundur. Şu an ki City Car Driving 1 eski olsa da arkaya sohbet açıp keyifli vakitler geçirtebilir.
Bunu anlayamadım.
Klasik (eski) ama keyfi başka diyorsunuz yani.iRacing olabilir, rFactot 2 olabilir... Keyfi burada.
Konuya vakıf değilim FM açılımı nedir?GT Alternatifi FM var vakat onun da araç sesleri uyi değil ve GT'nin tırnağı etmez, yine de deneyebilirsin.
Forza Motorsport büyük ihtimalle.Bunu anlayamadım.
Klasik (eski) ama keyfi başka diyorsunuz yani.
Konuya vakıf değilim FM açılımı nedir?![]()
mr.esat
Üstün
Simrace yarış simülasyonu işte, FH serisi Arcade ve çöp bir deneyim sunacak.Bunu anlayamadım.
Klasik (eski) ama keyfi başka diyorsunuz yani.
Konuya vakıf değilim FM açılımı nedir?![]()
Forza Motorsport.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Nascar.