Flokki
Yetkin
- Makaleler
- 1
Büyütülecek bir şey değil. Onu yapamıyorsanız ehliyet almamanız siz ve cevrenizdekiler icin daha iyi.
Sizin bu lafınız yüzünden hırs yaptım ve sınavı geçtim az önce.
Büyütülecek bir şey değil. Onu yapamıyorsanız ehliyet almamanız siz ve cevrenizdekiler icin daha iyi.
A2 sınavlarında da Dar alanda U dönüşü yapılıyor artık. 8 çizenler U dönüşünde kalıyor artık.Çok abartılacak bir durum yok gibi, sadece bir u dönüşü.
Bize motorla sekiz cizdiriyorlar cizgi içinde sesimiz çıkmıyor
Hayırlı olsun, unutma stajyer ehliyete sahipsin. Cezalardan kaçın![]()
Bilmiyorum, bana çok basit geliyor ama insandan insana değişir tabi.MEB 2025 Ocak ayı itibariyle yeni yönetmelik yayınladı ve direksiyon sınavlarını bu yönetmeliğe göre yapmaya başladı.
Yeni yönetmelikte 2 farklı güzergah, dar alanda U dönüşü, Ani Freni istediğin yerde yapabilme ve kursa kayıtlarda WebCam ile biyometrik doğrulama yapılacak.
Daha sonra Sürücü Kursu dernekleri tarafından MEB’e karşı dava açıldı ve dava kazanıldı. 2 ay boyunca sınavlar eski sisteme göre yapıldı.
MEB tekrar dava açtı ve davayı kazandı. Bundan sonraki tüm sınavlar yeni yönetmeliğe göre yapılacak. Bu kararı hemen uyguladılar, eğitimler için fırsat bırakmadılar.
A2 sınavlarında da Dar alanda U dönüşü yapılıyor artık. 8 çizenler U dönüşünde kalıyor artık.![]()
Bilmiyorum, bana çok basit geliyor ama insandan insana değişir tabi.