Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam selamlar. Mikrofonunuzun ses hassasiyeti eğer yüksekse sürekli olarak konuşur gözüktüğünüz için şarkı otomatik durur 30 saniye sonra. Bunun çözümü var. Discord>ayarlar>ses ve görüntü> hassasiyeti otomatk ayarla tikini kaldırın> ve ses hassasiyetini sağ tarafa doğru çekerseniz büyük ihtimalle düzelecek. Bunu kendiniz deneye deneye bulabilirsiniz. Eğer mikrofonunuz çok hassas değilse 40-50db arası gayet ideal.Merhaba, bu sorunu çözmenin bir yolu yok mu? Discord'da seste iken bir anda şarkı duruyor. Çok sinir bozucu bir durum. Bunun bir ayarı var mıdır?
Bu sorun değil hocam direkt özellik. Ve ayarlanabilen bir şey zaten.Birçok kişide olduğuna göre bu sorun güncellemeyle çözülecek büyük ihtimal.
Hata falan veriyor mu yoksa sadece müzik mi duruyor?
Duruyor.Hata falan veriyor mu yoksa sadece müzik mi duruyor?
Herkes yaşıyor mu bunu?30 saniye boyunca sesteyken konuşursan otomatik duruyor. Çözümü, Spotify bağlantınızı Discord üzerinden kaldırmak veya bas-konuş kullanmak.
Attığım linke göre evet. Linkin altındaki çözümleri deneyin.
Bunu engellemek için Bas-Konuş kullanabilir veya ses algılamasını gerekli seviyeye çekebilirsin. Böylelikle sen dinlemeye devam ederken mikrofonun da ses gönderimi için aktif olmaz. Bunu nasıl yapacağın hakkında bilgi almak için bu dökümana göz atabilirsin!
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Evet, ben de yaşıyorum.
Yayın yapmıyorum ki? Sadece sesteyim dediğim gibi.Telif yüzünden şarkı yayını yapamıyorsun olay bu. Modifiye edilmiş bir Discord istemcisi kullanırsan bu problemi ortadan kaldırabiliyorsun.
- Makaleler
- 4
Güncelleme ile alakası yok. Yanlış bilgi için kusura bakmayın. Sorun mikrofon ayarlarıyla alakalı. Ses ve Görüntü kısmında mikrofon hassasiyetini ayarlayın ya da "Giriş hassasiyetini otomatik olarak belirle" seçeneğini işaretleyin.
Son düzenleme: