Dracula

Üstün
Öncelikle merhaba,

Bu konuyu açmamda herhangi bireyi, grubu vs. kötüleme amacı yoktur. Eğer böyle algılayan varsa da affola ama ben aylar önce böyle bir konu açmıştım;

https://techolay.net/sosyal/konu/discord-sunucusu-acilabilir.9927/#post-128896 Bu konu ise reddedilmişti. Sebep olarak ise "O zaman buranın ne anlamı kalır? Herkes birbirinden Discord'dan yardım alır" denmişti. Şimdi benim bildiğim iki tane gruplaşma tarafı var, daha fazlası varsa Recep Baltaş ve moderatörler biliyordur. Her ne kadar iki taraf da "Forumla alakalı değiliz." dese de forumla alakalılar ve yardım alınıyor. Buna uygun olarak forum içinde gruplaşma ile beraber kurulan ve reklamı yapılan tüm sunucuların kapatılma taraftarıyım. Böylece olayın iki taraf için de (Daha fazla gruplaşma var mı, dediğim gibi bilmiyorum.) kapanması sağlanabilir. Hem de bu olay için artık Recep Baltaş ve moderatörler daha fazla yorulmaz. Burası bir sosyal forum, tabii ki gruplaşma olacak. Bunu kimse durduramaz, ama bunu başka bir uygulamada yapıp buraya da taşımak biraz abartıya kaçar. O yüzden sunucuların kapatılması ve forumda bu konuyla alakalı konuşulmasının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.

Tekrardan birisini kötülediysem vs. affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ondan önceki mesajlardan bahsediyorum, burada bu konuları açmak istemiyorum ama bu gidişle açılacak gibi maalesef.
Her ne açacaksanız bence açmamanız en iyisi. Boşa tartışmanın bir anlamı yok artık. Gördükleri ilk yanlışta zaten uyarıyı çakacaklardır.

İş artık tamamen yönetimde, boşa didişmemek lazım.

Her ne açacaksanız bence açmamanız en iyisi. Boşa tartışmanın bir anlamı yok artık. Gördükleri ilk yanlışta zaten uyarıyı çakacaklardır.
Açılacak şeyler daha önceden açıldı ama sonuca bağlanamadı. Böyle ulu orta açacak kadar düşük seviyeli birisi de değilim. Açılacaksa özelden açılır ve sonuca bağlanır. Burada böyle bir şey olmaz.

Eki Görüntüle 57426
Bu grubun zamanında sadece oyun odaklı olmadığını birçok kişi çok iyi biliyor. Bak Yonga, seni severim. Kimseyle bu olaydan dolayı kişisel bir sıkıntım yok, ama kendi sunucunu böyle aklayamazsın.
Tamamen tarafsız biri olarak, yonga'nın sunucusunda bir haftadan uzun bir süre takıldım, şu an o sunucuda yokum, gruplaşma diye bir şey söz konusu değil, hatta en ufak şeyde bile yonga zaten deli gibi uyarıyor, insanları böyle hedef göstereceksen lütfen kanıtın olsun.

Burada tüm taraflara sesleniyorum, gruplaşmayla ilgili iddiası olan, gelip burada iğneleyici şeyler söylemek yerine ya bilet açsın, ya da konu açsın.

@Recep Baltaş zaten bu gruplaşmalara acımasının olmayacağını düzenleme butonu konusunun içinde söyledi arkadaşlar, bunun dışında attığınız tüm mesajlar şov yani, varsa kanıtınız sunun.

Forumu kötüleyen sunucuların sahiplerine el atılması ayrı ama bir noktada gevezelik etmek için açılan sunuculara el uzatılmasını yanlış buluyorum. Buranın kuralları olduğu için gevezelik ederken Discord kadar rahat takılamıyoruz.

Bizim kimsenin sunucusunu kapatma yetkimiz yok. Biz buradan sorumluyuz ve buranın huzurunu bozmaya çalışanlar oldu mu da kendilerine uzunca düşünmeleri için süre tanırız. O süre sorunda geri gelip gelmemek onların takdiridir.

En son böyle sunuculardan "yeter be, her gün farklı bir drama oluyor. Bıktım" diyerek çıktım. Birkaç arkadaş geri dönmemi istedi ama dönmedim. Bu gruplaşmalar bazen sıkıntı çıkarabiliyor. Birkaç kere şahit olmuşumdur sosyaldeki kullanıcılara küfredildiğini. Pek sorun etmez galiba da, her neyse.

Ya ben en çok niye bayram günü böyle bir şey paylaşılıyor onu merak ediyorum. Kardeşimle vakit geçirmeye çalışıyorum. Biz sunucularda yaşadığımız şeyleri buraya taşıyor muyuz? Zamanında hata yapanlar oldu ve uzaklaştırıldılar evet. Desteğe 50 kere yazmanın 50 kere konu açmanın manasını anlamıyorum.

Sunucumuza çok az kişi almaya çalışıyoruz. Güvenmediğimiz kişileri almıyoruz bundan dolayı kıskançlıklar ve iftiralar meydana geliyor. Biz hiçbir zaman kimse için desteğe yazmadık. Moderatörler bize soru sorduğunda her şeyi tüm şeffaflığıyla anlattık. Üzerimize dünyanın en çirkin iftiraları da atıldı. Bir sunucu sahibinin 2 tane sunucusu kapanmak zorunda kaldı. Zamanında illegal içerik paylaşımı oralarda yapıldı ve düzgün modere edilmiyordu. Bize iftira attığı için de özür diledi. Biz bunları forumda dillendirdik mi? Hayır. Şimdi niye tekrar bizim üzerimize oynanıyor? Oyun oynuyoruz eğlencemizi mi kıskanıyorlar? @Dracula seninle dostluğumuz baki sunucumda olmasan da. Kimseyle kişisel sorunum olmaz. Ama sanki çoluk çocuğun maşası oluyorsun.

Hem özür dileyip daha da yorumlarıma niye dislike atıyorsunuz? @199 Moderatör de uyardı sizi.

Birkaç kere şahit olmuşumdur sosyaldeki kullanıcılara küfredildiğini.
Bizim sunucumuzda hiçbir zaman bulunmadın mesela. Farklı sunucularda yaşanmıştır elbet.

Son düzenleme:
Hoş olmayan birkaç olay oldu, uzun uzun konuşulup kapatıldı. Yönetim de bunlarin farkında ve takipteyken daha konuşulup huzur bozmanin, daraltmanin anlamı nedir? Bunu halen tartisip da kutuplasan sizlersiniz sanki.

@Yonga sunucunda moderator var mı bilmiyorum ama kendisi ve yönetim de uygun görürse çekin @uintptr 'yi, guzelce denetler o. Elbette hakkını verdiğini bilebiliyorum ama buradaki moderasyondan birisi olunca bu tartışmalar da son bulur.
Forum dışı, foruma etki etmediği sürece elbette böyle bir zorunluluk yok ama ara ara bu gereksiz gündem olan konuyu sonlandirmanin yolu olabilir.

Yönetimin buna karışması ne kadar doğru olur, bilinmez. Bunu o sunucuları savunmak için demiyorum. Yonga’nın sunucusu da buna dahil. Yönetimin herhangi bir sunucuyu kapatmak için yetkisi olmadıktan sonra bir şey yapamayacağımızı düşünüyorum. Ha foruma taşınırsa iş değişir.

Son düzenleme:
@1538 Teşekkürler. O sunucuda var zaten her şeyi anlattık şeffafça dediğim gibi. Diğer sunuculara bakması daha uygun olur aslında da ben diğerleri gibi desteğe yazacak kadar şey değilim. Yazarsam iftira da olmaz gerçek olur. Ben konuşursam sağlam konuşacağım cidden her şeyi anlatacağım kanıtlarla.