Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Benzer konular
- Öneri
- Kilitli
- Öneri
Aslında böyle bir şey için de olabilir evet.Sohbet ve ses kanalları eklenmeyebilir, sadece bildirim yayınlama amaçlı kullanılabilir.
Örn: Bugün gece saat 03:00'da sunucu bakımı yapılacağı için Techolay Sosyal kullanım dışı olacaktır.
Ve yahut;
Bugün gerçekleşen DDOS saldırısı sebebi ile anlık olarak Techolay Sosyal'e erişim sağlanamamaktadır, en kısa sürede kullanıcıların erişimine açacağız.
Bu amaçla kullanılırsa bilgilendirici olur diye düşünüyorum. Aklıma başka bir kullanım alanı gelmedi ama ileride daha iyi yararlanılabilir.
Sohbet etme amaçlı bir Discord sunucusu açılabilir, eminim bu konuda yardımcı olacak & sunucuyu kuracak insanlar vardır.
Ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama kullanıcıların mesaj göndermediği, yöneticilerin sadece haberlerin belirli bir kısmını paylaşıp devamı için sitenin bağlantı linkinin paylaşıldığı bir sunucu olabilir. Şahsen hala gereksiz buluyorum ama bazi insanlar discordu ve oradaki sunucuları çok önemsiyor.Olumsuz zira buraya sorulması gereken sorular orada sorulacak. Biz forum trafiğini büyütmek isterken kullanıcılarımızı Discord’a kaybetmek istemiyoruz. Açık ve net![]()
Sohbet ve ses kanalları eklenmeyebilir, sadece bildirim yayınlama amaçlı kullanılabilir.
Örneğin: Bu gece saat 03:00'da sunucu bakımı yapılacağı için Techolay Sosyal kullanım dışı olacaktır.
Veyahut;
Bugün gerçekleşen DDoS saldırısı sebebi ile anlık olarak Techolay Sosyal'e erişim sağlanamamaktadır, en kısa sürede kullanıcıların erişimine açacağız.
Foruma erişim sağlanılamadığı durumlarda, bu amaçla kullanılırsa bilgilendirici olur diye düşünüyorum. Aklıma başka bir kullanım alanı gelmedi ama ileride daha iyi yararlanılabilir.
@Recep Baltaş hocam siz ne düşünüyorsunuz, yalnızca bu tür bilgilendirmeler için kullanılabilir mi?