Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sohbet ve ses kanalları eklenmeyebilir, sadece bildirim yayınlama amaçlı kullanılabilir.

Örn: Bu gece saat 03:00'da sunucu bakımı yapılacağı için Techolay Sosyal kullanım dışı olacaktır.

Ve yahut;

Bugün gerçekleşen DDOS saldırısı sebebi ile anlık olarak Techolay Sosyal'e erişim sağlanamamaktadır, en kısa sürede kullanıcıların erişimine açacağız.

Foruma erişim sağlanılamadığı durumlarda, bu amaçla kullanılırsa bilgilendirici olur diye düşünüyorum. Aklıma başka bir kullanım alanı gelmedi ama ileride daha iyi yararlanılabilir.

@Recep Baltaş hocam siz ne düşünüyorsunuz, yalnızca bu tür bilgilendirmeler için kullanılabilir mi?

Son düzenleme:
Sohbet ve ses kanalları eklenmeyebilir, sadece bildirim yayınlama amaçlı kullanılabilir.

Örn: Bugün gece saat 03:00'da sunucu bakımı yapılacağı için Techolay Sosyal kullanım dışı olacaktır.

Ve yahut;

Bugün gerçekleşen DDOS saldırısı sebebi ile anlık olarak Techolay Sosyal'e erişim sağlanamamaktadır, en kısa sürede kullanıcıların erişimine açacağız.

Bu amaçla kullanılırsa bilgilendirici olur diye düşünüyorum. Aklıma başka bir kullanım alanı gelmedi ama ileride daha iyi yararlanılabilir.
Aslında böyle bir şey için de olabilir evet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekiliş, ikinci el alım satım gibi iletişim bilgisi paylaşmanın gerekli olduğu konular açılmaya başlasın açarım belki ben. Public olmaz, davetle toplarız. İstemeyen de gelmez, sorun değil.

Zaman lazım biraz daha.

Olumsuz zira buraya sorulması gereken sorular orada sorulacak. Biz forum trafiğini büyütmek isterken kullanıcılarımızı Discord’a kaybetmek istemiyoruz. Açık ve net 🙏
Ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama kullanıcıların mesaj göndermediği, yöneticilerin sadece haberlerin belirli bir kısmını paylaşıp devamı için sitenin bağlantı linkinin paylaşıldığı bir sunucu olabilir. Şahsen hala gereksiz buluyorum ama bazi insanlar discordu ve oradaki sunucuları çok önemsiyor.

@1923 Belli bir yaş aralığı, olabilecek ve doğabilecek sorun ve sorumlulukları öngöremiyor diye açılacak hali yok.

Açılmamalı. Açılırsa herkes oraya gider. Başta ben olmak üzere.

Örneğin: Bu gece saat 03:00'da sunucu bakımı yapılacağı için Techolay Sosyal kullanım dışı olacaktır.

Veyahut;

Bugün gerçekleşen DDoS saldırısı sebebi ile anlık olarak Techolay Sosyal'e erişim sağlanamamaktadır, en kısa sürede kullanıcıların erişimine açacağız.

Foruma erişim sağlanılamadığı durumlarda, bu amaçla kullanılırsa bilgilendirici olur diye düşünüyorum. Aklıma başka bir kullanım alanı gelmedi ama ileride daha iyi yararlanılabilir.

@Recep Baltaş hocam siz ne düşünüyorsunuz, yalnızca bu tür bilgilendirmeler için kullanılabilir mi?

@Recep Baltaş hocam bu çok mantıklı. Bu tür durumlarda oradan duyuru yaparsınız daha iyi olur. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.