Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

brayn98

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Ben Kablonet'ten TurkNet'e geçtim. GoodbyeDPI'ı kapatıp sadece DNS ile Discord'a vesaire girebilir miyim?

Telefondan da girmek için modem arayüzünden mi DNS değişikliği yapmalıyım?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Ben Kablonet'ten TurkNet'e geçtim. GoodbyeDPI'ı kapatıp sadece DNS ile Discord'a vesaire girebilir miyim?

Evet, TurkNet'de DPI koruması olmadığı için dns değiştirmek yeterli.

Windows ve IOS'dan DNS ayarı mı yapmalıyım? Yoksa direkt modem arayüzünden mi?
Modem arayüzünden yaparsanız, modeme bağlanan cihazlar otomatik o dns'i kullanıyor.

Evet, TurkNet'de DPI koruması olmadığı için dns değiştirmek yeterli.

Windows ve IOS'dan DNS ayarı mı yapmalıyım? Yoksa direkt modem arayüzünden mi?
Modem arayüzünden yaparsanız, modeme bağlanan cihazlar otomatik o dns'i kullanıyor.

Çözüm
Bilgisayar için Denetim Masası'ndan mı yoksa ayarlar -> ağ —> Ethernet'den mi değiştirmeliyim?
Ayrıca otomatik şablon açık olsun mu?
Otomatik şablon dediğiniz DoH (HTTPS üzerinden DNS) sanırım yani açabilirsiniz, DNS sorgularını şifreleyip HTTPS olarak yolluyor.

Ben ripahems diye birinin yaptığı goodbye dpi kullanıyorum bu türktelekom kilidini açıyor ve değiştiriyo vlala türknetde dns koruması yok buna gerek olmasa bile warpla işi halledebilirsin bile.

Ben ripahems diye birinin yaptığı goodbye DPI kullanıyorum bu Türk Telekom kilidini açıyor ve değiştiriyor vlala türknetde DNS koruması yok buna gerek olmasa bile WARP'la işi halledebilirsin bile.

Ben WARP gibi sürekli ayar yapmak istemediğim için, GoodbyeDPI'yi hizmet olarak yüklemiştim. Madem DNS yeterli, direkt akşam GoodbyeDPI'ıda sileceğim.