Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet, TurkNet'de DPI koruması olmadığı için dns değiştirmek yeterli.Merhaba arkadaşlar. Ben Kablonet'ten TurkNet'e geçtim. GoodbyeDPI'ı kapatıp sadece DNS ile Discord'a vesaire girebilir miyim?
Telefondan da girmek için modem arayüzünden mi DNS değişikliği yapmalıyım?
Modem arayüzünden yaparsanız, modeme bağlanan cihazlar otomatik o dns'i kullanıyor.Windows ve IOS'dan DNS ayarı mı yapmalıyım? Yoksa direkt modem arayüzünden mi?
Windows ve IOS'dan DNS ayarı mı yapmalıyım? Yoksa direkt modem arayüzünden mi?
RoxyRekt
Başarılı
- Makaleler
- 1
Evet, TurkNet'de DPI koruması olmadığı için dns değiştirmek yeterli.Merhaba arkadaşlar. Ben Kablonet'ten TurkNet'e geçtim. GoodbyeDPI'ı kapatıp sadece DNS ile Discord'a vesaire girebilir miyim?
Telefondan da girmek için modem arayüzünden mi DNS değişikliği yapmalıyım?
Modem arayüzünden yaparsanız, modeme bağlanan cihazlar otomatik o dns'i kullanıyor.Windows ve IOS'dan DNS ayarı mı yapmalıyım? Yoksa direkt modem arayüzünden mi?
Evet, TurkNet'te DPI koruması olmadığı için DNS değiştirmek yeterli.
Modem arayüzünden yaparsanız, modeme bağlanan cihazlar otomatik o DNS'i kullanıyor.
Yasal olarak bir sıkıntı çıkarır mı peki?
RoxyRekt
Başarılı
- Makaleler
- 1
Çıkartmaz.
Bilgisayar için Denetim Masası'ndan mı yoksa ayarlar -> ağ —> Ethernet'den mi değiştirmeliyim?
Ayrıca otomatik şablon açık olsun mu?
RoxyRekt
Başarılı
- Makaleler
- 1
Otomatik şablon dediğiniz DoH (HTTPS üzerinden DNS) sanırım yani açabilirsiniz, DNS sorgularını şifreleyip HTTPS olarak yolluyor.Bilgisayar için Denetim Masası'ndan mı yoksa ayarlar -> ağ —> Ethernet'den mi değiştirmeliyim?
Ayrıca otomatik şablon açık olsun mu?
Ben ripahems diye birinin yaptığı goodbye dpi kullanıyorum bu türktelekom kilidini açıyor ve değiştiriyo vlala türknetde dns koruması yok buna gerek olmasa bile warpla işi halledebilirsin bile.
Ben ripahems diye birinin yaptığı goodbye DPI kullanıyorum bu Türk Telekom kilidini açıyor ve değiştiriyor vlala türknetde DNS koruması yok buna gerek olmasa bile WARP'la işi halledebilirsin bile.
Ben WARP gibi sürekli ayar yapmak istemediğim için, GoodbyeDPI'yi hizmet olarak yüklemiştim. Madem DNS yeterli, direkt akşam GoodbyeDPI'ıda sileceğim.