Çözüldü Discord web versiyonunda mikrofon açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaanzy

Uzman
Windows gizlilik ayarlarından erişim açık. Edge'den siteye girerken mikrofona erişim verdim. PC'ye reset attım, Edge'e attım, her şeyi yapıyorum hâlâ "Mikrofon erişime engellendi" diyor. Formattan önce böyle bir sıkıntı yoktu. Nasıl çözerim bunu? Bir de sadece Discord'da değil, mikrofon erişimi isteyen hiçbir site mikrofonumdan ses alamıyor izin vermeme rağmen.

Çözüm
Arama kutusuna ''Mikrofon gizlilik ayarları'' yazın. Tarayıcının mikrofona erişip, erişmediğini kontrol edin. Erişimi kapalı ise açın.

Kulaklık veya mikrofon marka ve modelini belirtir misin? Belki kendine ait bir sürücüsü vardır.

Ayrıca ses ayarlarında mikrofonu test edin. Arama kutusuna ''ses giriş ayarları yönet'' yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın sitesinden Realtek driverini kurdum sadece başka bir şey kurmadım

Çalışıyor evet sadece browserlar görmüyor
Windows ayarlarından ses ayarlarına gidin. En altta diğer ses ayarlari sekmesi açılacak. Kayıt kısmından mikrofonunuza sağ tıklayıp gelişmiş bölümünden "Uygulamaların bu aygıtın öncelikli denetimi ele almasına izin ver" ve "Özel kullanım modlu uygulamalara öncelik ver" seçeneklerini kaldırıp öyle bir deneyin.

Hocam yine hiçbir şey değişmedi.

Arama kutusuna ''Mikrofon gizlilik ayarları'' yazın. Tarayıcının mikrofona erişip, erişmediğini kontrol edin. Erişimi kapalı ise açın.

Kulaklık veya mikrofon marka ve modelini belirtir misin? Belki kendine ait bir sürücüsü vardır.

Ayrıca ses ayarlarında mikrofonu test edin. Arama kutusuna ''ses giriş ayarları yönet'' yazın.

Çözüm
Gizlilik ayarlarından masaüstü uygulamalarının mikrofona erişmesine izin verin'e tik koyunca düzeldi, çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…