Karakurt5877 5

Başarılı
Eskiden modem ayarlarından bir şey yapmıştım ve VPN'siz Discord'a girebiliyordum. Sağlayacağım Netspeed. Şu ayarları yaptım ama olmadı. Modemim: Keenetic Hopper DSL.

1784050879994.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Her zaman DNS değiştirerek erişim engeli aşamazsınız hocam; belki ISS DPI eklemiştir. Modem içine zapret kurmanız lazım.

Her zaman DNS değiştirerek erişim engeli aşamazsınız hocam belki DPI eklemiştir ISS modem içine zapret kurmanız lazım.

Normalde GoodbyeDPI kullanıyordum ama bu aralar ses kesilmesi sorunu yaşıyorum. Ben de önceden modem arayüzünde bir şeyler kurcalayıp DPI kullanmadan gireibliyordum. Şimdi tekrar yapmaya çalışıyorum ama olmuyor galiba. Ayrıca "IP adresi atanamadı" yazması normal mi?

Normalde GoodbyeDPI kullanıyordum ama bu aralar ses kesilmesi sorunu yaşıyorum. Ben de önceden modem arayüzünde bir şeyler kurcalayıp DPI kullanmadan gireibliyordum. Şimdi tekrar yapmaya çalışıyorum ama olmuyor galiba. Ayrıca "IP adresi atanamadı" yazması normal mi?
O otomatik yazan yere tıklayıp diğer seçeneklerin fotoğrafını atar mısınız? Sizin WAN tarafındaki DNS'i değiştirmeniz lazım, mümkünse attığım rehberdeki gibi DoH kullanın.

Son düzenleme:
Hocam bu kısmı anlamadım.

Eki Görüntüle 265583

Hocam, uğraştım ve yaptım. Adım 3: Opkg kurulumunu tamamlama işlemi. Kısmını ve devamını yapmadım ama yine de oldu. Sorunsuz Discord'a gieiyorum normal mi acaba? @kompetankedi

Sunucu ekle ye basıp ekran görüntüsü atın hocam.

Hocam bu kısmı anlamadım.

Eki Görüntüle 265583

Hocam, uğraştım ve yaptım. Adım 3: Opkg kurulumunu tamamlama işlemi. Kısmını ve devamını yapmadım ama yine de oldu. Sorunsuz Discord'a gieiyorum normal mi acaba? @kompetankedi

Genel DNS'i şifreli yaptığınız için normal hocam.