Vâveylâ 48

Başarılı
Yer
RedoxOS
Selamünaleyküm dostlar, bugün Lipton'un papatya çayını aldım. Siniri ve ruhu rahatlatıyormuş herhalde, öyle duymuştum Instagram da. 2 saat sonra içeceğim, şimdi benim uyku bozukluğu ve kronik stres olduğu için bunun yeterli olmayacağını düşünüyorum. Yatarken sürekli oyun karakterlerini hayal ede ede psikolojim bozuldu. Zaten hayal aleminde yaşıyorum artık.

Papatya çayından daha iyi olabilecek bir şeyler var mı? İlla içecek olmasına gerek yok ama içecek önceliğim.

Herby, kayısı ve maydonozlu fit çay. Sabah kalkar kalkmaz bir poşet demleyin, kokusu bile rahatlatır.

Bu arada çay kafein içerir, uyku sorununuzu artırabilir.

İçeçek niye ruhumu rahatlatsın abi :) ben inanmıyorum papatya çayına bu arada.
Susadığım zaman su içiyorum böylece rahatlıyorum:)

Selamın aleyküm dediğine göre müslüman kardeşime zikir çekmesini öneririm. :D
Ağız alışkanlığı. Müslüman sayılıyor muyum Allah bilir.

İnsanlarla zorunlu olarak iletişime geçeceğin bir ortamda bulun. Misal hiç canın istemese bile arkadaşlarınla buluş, otur bir yerlerde çay için.
Arkadaşım yok, olanların çoğu sahte. Sadece güvendiğim 2 kişi var. Dediğinizi yapıyorum bu arada, uygun kişiyi bulmak önemli.

Hocam bilimsel olarak "ruh" diye birşey olmadığını bilmeniz belki daha çok rahatlatır sizi :)
Konuyla ilgisi yok ama bilimsel şeyler sonradan değişebilir :) Bilimsel bilgi özelinde "Bu bilgi %100 mutlak gerçektir ve asla değişmez" diye bir kural yoktur.

@Vâveylâ Demleme çay iyi olur diye düşünüyorum.