Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun yaptığı da yanlış. %99 diyip genelleme yapmak doğru değil. Benim demek istediğim artık ırkı olarak gruplaşma yok dünyada herkes anlaştığı ile dost oluyor.
Bu arkadaş biraz yarım yamalak göstermiş, yaptığım genellemenin doğru olmadığını bende kabul ediyorum, o sunucuda çoğu gelen Azerbaycan asıllı kişiler doğru hareket sergilemediğinden böyle bir söylemde bulunmuşum. Türklere hakaret etsem zaten kendime hakaret etmiş olurum.

Bu konuşmada olan biri (ctr87) olarak söylüyorum, ben burada diyalogların kırpıldığını ve hedef gösterildiğimizi görüyorum. Dediklerini haklı kılmaz, biliyorum fakat Sparrow ve hedef gösterilen kişilerin daha önce Azerbaycanlı birkaç çocuk ile fırtınalı zamanları olmuştu. DDoS saldırıları, kanal linçlettirme gibi olaylar yaşadılar. Bir veya birkaç kişi için bir ırka sövülmez, Sparrow'un ekibine bu konuda katılmıyorum fakat adamı sırf bu yüzden hedef gösterip linçlettirmenin de pek ahlaki bir davranış olduğunu da düşünmüyorum.

Şu screenshot'u da eklemeden geçmek istemedim:

1755971324084.webp

Bu arkadaş biraz yarım yamalak göstermiş, yaptığım genellemenin doğru olmadığını bende kabul ediyorum, o sunucuda çoğu gelen Azerbaycan asıllı kişiler doğru hareket sergilemediğinden böyle bir söylemde bulunmuşum. Türklere hakaret etsem zaten kendime hakaret etmiş olurum.
Yani Azerbaycan ayrı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.