Xudayar_Mirzayev
Uzman
Ben paylaşmadıkça aynısını yaparsınız.Böyle özel bir şeyin izin alınmadan paylaşılması biraz saçma olmuş ve kaç ay geçmiş üzerinden.
Ben paylaşmadıkça aynısını yaparsınız.Böyle özel bir şeyin izin alınmadan paylaşılması biraz saçma olmuş ve kaç ay geçmiş üzerinden.
Bu arkadaş biraz yarım yamalak göstermiş, yaptığım genellemenin doğru olmadığını bende kabul ediyorum, o sunucuda çoğu gelen Azerbaycan asıllı kişiler doğru hareket sergilemediğinden böyle bir söylemde bulunmuşum. Türklere hakaret etsem zaten kendime hakaret etmiş olurum.Onun yaptığı da yanlış. %99 diyip genelleme yapmak doğru değil. Benim demek istediğim artık ırkı olarak gruplaşma yok dünyada herkes anlaştığı ile dost oluyor.
Ben veririm cevap.2025'te hâlâ şöyle şeylere kafa takıp uğraşmak boş iş bence. Her yerde var bir şeyin düşmanı, hepsine cevap mı vereceğiz?
Yani Azerbaycan ayrı mı?Bu arkadaş biraz yarım yamalak göstermiş, yaptığım genellemenin doğru olmadığını bende kabul ediyorum, o sunucuda çoğu gelen Azerbaycan asıllı kişiler doğru hareket sergilemediğinden böyle bir söylemde bulunmuşum. Türklere hakaret etsem zaten kendime hakaret etmiş olurum.
Senin ideolojik görüşün, siyasi görüşün nasıl bilmem ama ayrı ülkeleriz. Benim görüşüm budur.
Okuduğum kadarıyla kimsenin umrunda da olmamış. Size iyi cevap vermeler.
Konuşsaydım ne değişecekti? Ve evet saldırıyor.Önce bizimle konuşmayı deneseydin keşke. Direkt şahsi olarak sevdiğim bir ülke Azerbaycan'a saldırıyor gibi lanse ediyorsunuz.