Kanka deyim tarzı bir şey bu
Tamam normalde insanlardan bir şey beklemiyorum biraz destek yeter.
Arkadaşlar sizin anlamadığınız bir şey var,Anlatamiyoruz ki hocam her gün yeni bie takıntı buluyor.
Teşekkürler beni açıkladığınız için. Ben ders çalışıyom ama yani dets çalış diyerek her şey olamıyor benim için. Ben çok düşünen biriyim yani gördüğünüz 13 yaşındakiler gibi top oynamıyorum. Yani haklısınız ama bir insan arkasından konuşan birine Nitro alır ondan şaşırdım.Arkadaşlar sizin anlamadığınız bir şey var,
1- Burası bir forum, herkesin her gün takıldığı şeyler oluyor zaten, hayat dümdüz değil.
2- Aşırı düşünme (Overthinking) yaşayan bir sürü insan var, her olayı foruma taşıyıp herkesten bilgi almak istiyor olabilir.
3- Karşınızdaki insana "Ders çalış", "Sigortalı iş bul" gibi şeyler söylemek onların bunu yapmasına yardımcı olmuyor, bilginiz olsun. Uzaklaştırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
Gelelim asıl konuya, Discord her şeyin olduğu bir platform. İnsanlar bir gün sana oyun bile alabilir, canciğer olabilirsiniz. Diğer gün bir anda hepsi sana engel basabilir. Bu yüzden Discord'a çok bel bağlamak yerine biraz kendine odaklanabilirsin. Spora git, yürüyüş yap, müzik dinle, kitap oku, dersini de çalış. Ve programlı olmaya çalış, kendini bir programa oturtmak da sana yardımcı olabilir.