Geçmiş olsun. 15 gün önce bende yaşadım. Hâyâtımı zehir etti. Dişimi çektim ve diş etim ağrıyor bazen sabredeceğim. Az kaldı, iyileşir yakında.

3, 4 gündür var. Akşam saatlerinde ağrıyordu ilaç içince geçiyordu. Bugün kahvaltıdan sonra çok kötü şekilde ağrımaya başladı. 2 tane arnavosol ağrı kesici kullandım zeytin koydum üstüne tuzlu su ile gargara yaptım halen geçmedi, ne yapabilirim?
Diş doktoruna gidin hocam diş doktoruna gitmeden o ağrı geçmez çürüktür dişin büyük ihtimal bende en son dayanamıyordum artık bir süre sonra çektim kurtuldum.

@995 Azı dişi çektirmek mi? Bir daha asla.
Vallahi o ağrı acı dayanılmaz hocam ben yemek yerken dayanamıyordum acıdan kıvranıyordum çektim kurtuldum insan kendinden fazla ağrısı acısı olunca gözü hiçbir şeyi görmez ben direk aldırdım gerçi benimki görünmez bir yerdeydi dişim fakat ne olursa olsun ben çektirirdim çünkü bu acıya dayanılmaz.

@Emile A239 @AMG GOAT @FortmanForever @Silinen üye @Sensei
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdilik ağrısı için yazmıştım çok fazla olan ağrısı azaldı gene var ama fazla değil dişçiye gideceğim yarın.
Yemek yerken ağrı yapmıyor mu acımıyor mu nasıl dayanıyorsunuz?

@995 Benimki de öyle idi. Salı çektirdim ve daha yeni yeni adam gibi yemek yemeye başladım. ALLAH düşmanıma bile yaşatmasın bu ağrıları.
Amin hocam yaşayan bilir bu ağrı acıları bence.

Yemek yerken ağrı yapmıyor mu acımıyor mu nasıl dayanıyorsunuz?
üstünde yapıyor sabahları pek ağrıtmıyordu yemek yerken ama akşam üzeri bir şey yedikten hemen sonra başlıyordu ağrısı bir ilaç içip geçiyordu bugün kahvaltıda oldu direkt sanırım katmerden oldu. ( ağrı şu an hafifledi ama yarın ilk iş dişçiye gideceğim )