Detaylar
Kim cevapladı?Benimki ramazana doğruydu ne kadar ağrı kesici tuzlu gargara filan yapsamda geçmedi doktor dedi ki çürüğün var sonra çektirince yarabbi şükür dedim. Emin olun çektirdiğinizde ferahlayacaksınız diş ağrısı çok zor bir şey yaşayan bilir anlatılmaz tarif edilemez bir şey.üstünde yapıyor sabahları pek ağrıtmıyordu yemek yerken ama akşam üzeri bir şey yedikten hemen sonra başlıyordu ağrısı bir ilaç içip geçiyordu bugün kahvaltıda oldu direkt sanırım katmerden oldu. ( ağrı şu an hafifledi ama yarın ilk iş dişçiye gideceğim )
Evet biliyorum hocam bayağı uğraştırdı beni bu diş ama kararı verdim şeker ve asitli içecekleri çıkartacağım her öğünden sonra dişimi fırçalayacağım.Benimki ramazana doğruydu ne kadar ağrı kesici tuzlu gargara filan yapsamda geçmedi doktor dedi ki çürüğün var sonra çektirince yarabbi şükür dedim. Emin olun çektirdiğinizde ferahlayacaksınız diş ağrısı çok zor bir şey yaşayan bilir anlatılmaz tarif edilemez bir şey.
Vallahi hocam bende sizle aynı şeyleri yaşadım çektirince dişlerime daha bakar oldum diş'te bir o kadar önemli bir parçamızmış bunu anladım hayatta.Evet biliyorum hocam bayağı uğraştırdı beni bu diş ama kararı verdim şeker ve asitli içecekleri çıkartacağım her öğünden sonra dişimi fırçalayacağım.
Azı dişini çektirmekte zararlı olmaz mı ama?Vallahi hocam bende sizle aynı şeyleri yaşadım çektirince dişlerime daha bakar oldum diş'te bir o kadar önemli bir parçamızmış bunu anladım hayatta.
En çokta bu anestezi kısmı korkutuyor dişçide.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Penseyi sok ağzına ağrıyan dişi çek, belki 1-2 tane fazladan diş gelir ama işe yarar. 
Hiç korkmayın vurduğunu bile hissetmiyorsunuz. Beni daha yeni diş doktoru olan biri tedavi etmişti hiç anlamadım bile anestezi yaptığından fakat diş çekerken çok zorlanmıştı bende daha yeni acemi diye tebessüm ettim asla bu nasıl bir doktor deyip çıkışmadım böyle Insanlar'da var ülkemizde sabırsız doktoru azarlayan. Biraz uzun sürdü ama çekti ve anestezi korkutmasın gözünüzü iğne girdiği an hissetmiyorsunuz hiçbir şekilde zaten bir kere vurduğunda daha hiç hissetmiyorsunuz vurduğunu. Bu yüzden korkulacak bir durum değil hocam içiniz rahat olsun.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Çok geçmiş olsun hocam. Diş teli takan ve bu ağrılardan çok çeken birisi olarak. Ağrı birkaç gün içerisinde geçmemişse ve ağrı kesicilere rağmen etkisi halen devam ediyorsa dişçiye gitmekten başka çare kalmamış(istisnalar harici) demektir. Çürük, diş dolgusunda sorun, hassaslık veya farkında olmadan dişi sıkmaya sebep olabilir. Ne olursa olsun baktırmakta fayda var.
Aynen öyle hocam ben ne yaptıysam geçmedi tuzlu gargara ağrı kesici filan doktora gittim muayene olduğumda doktor çürük var demişti. Doktor çektikten sonra ne kadar rahatladığımı bir Allah biliyor. Önemli olan dişinizin değerini anlamak bana bu bir ders olmuştu artık dişlerime çok iyi bakıyorum fazla şeker yemekten dişime zarar verecek çikolataydı sigaraydı oydu buydu hepsinden uzaklaştım. Dişimizin ne kadar değerli bir organ olduğunu acı çekince anlıyorsunuz.Çok geçmiş olsun hocam. Diş teli takan ve bu ağrılardan çok çeken birisi olarak. Ağrı birkaç gün içerisinde geçmemişse ve ağrı kesicilere rağmen etkisi halen devam ediyorsa dişçiye gitmekten başka çare kalmamış(istisnalar harici) demektir. Çürük, diş dolgusunda sorun, hassaslık veya farkında olmadan dişi sıkmaya sebep olabilir. Ne olursa olsun baktırmakta fayda var.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Aynen öyle hocam ben ne yaptıysam geçmedi tuzlu gargara ağrı kesici filan doktora gittim muayene olduğumda doktor çürük var demişti. Doktor çektikten sonra ne kadar rahatladığımı bir Allah biliyor. Önemli olan dişinizin değerini anlamak bana bu bir ders olmuştu artık dişlerime çok iyi bakıyorum fazla şeker yemekten dişime zarar verecek çikolataydı sigaraydı oydu buydu hepsinden uzaklaştım. Dişimizin ne kadar değerli bir organ olduğunu acı çekince anlıyorsunuz.
Uzaklaşmakta en iyisini yapmışsınız hocam. Emin olunuz ne kadar doğru olduğunu gelecek yıllarda daha da iyi anlayacaksınız. Çoğu kişi bunun hiç farkında değil, dişler iyi bakılmazsa yaşlandığımız günlerde maalesef dökülme riski çok olacak.
Yeni konular
-
-
-
Diğer Türk Hava Yolları'nda İstanbul - tüm yurt içi uçuşlar 1.449 TL
- mortem.dll
-
-
-
Alt kasa fanlarını açılı durmasını sağlayan parçaya ne ad veriliyor?
- ThePrestige
-
-
-