Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanların ticaret hakkını elinden almak politika mı? Belki ben kız arkadaşıma, aileme veya bir yakınıma telefon hediye edeceğim veya ucuz fiyata almasını sağlayacağım, sonuçta kayıt ücreti denilen absürt ücret yok mu?
Hocam, Android'de başka cihazın IMEI'si atılarak kullanılıyor, bu da vergi kaçırmaya gidiyor.

Fahis vergi politikalarıyla 800 dolar MSRP fiyatlı telefonu ülkede iki katına satmak çok doğru bir karar kesinlikle.
Geçmişte damadın yaptığı hataları düzeltmeye çalışıyor. Kasada para mı var? Tabii ki yüksek vergiler toplaması gerekiyor. Nebati ve rezil damattan sonra böyle bir adam gelmiş ve hâlâ eleştiriyorsunuz, garip.

Geçmişte damadın yaptığı hataları düzeltmeye çalışıyor. Kasada para mı var? Tabii ki yüksek vergiler toplaması gerekiyor. Nebati ve rezil damattan sonra böyle bir adam gelmiş ve hâlâ eleştiriyorsunuz, garip.

Akp'li olduğunu acik açık söylesen de tüm forum ahalisi olarak hepimiz rahatlasak olmaz mı artık? Uzun zamandır bu tarz konularda yorumlarini goruyorum, yazdığın şeylerin akp'li değilim ama diye baslayan cümlelerden hiçbir farki yok.

Eleştireceğiz tabii ne anlatmaya çalışıyorsun sen ya?

Hükümetin ekonomik politikası yüzünden neden normal halkın da hakları kısıtlanıyor? Ben neden ikinci bir telefon sokamıyorum?

Bu arada muhalif olduğunu söylemekten vaz mı geçsen artık, gerçekten bu forumun tek Troll'ü sensin.

• Beğendim
İfadeler: 802
AKP'li olduğunu acik açık söylesen de tüm forum ahalisi olarak hepimiz rahatlasak olmaz mı artık? Uzun zamandır bu tarz konularda yorumlarini goruyorum, yazdığın şeylerin AKP'li değilim ama diye baslayan cümlelerden hiçbir farki yok.

AKP'liyim.

Eleştireceğiz tabii ne anlatmaya çalışıyorsun sen ya?

Ben hükümet suçsuz demedim, Mehmet şimşek suçsuz dedim.

Dosya Ekleri

• IMG_2484.webp
    IMG_2484.webp
    318,1 KB · Görüntüleme: 84

3.3 milyar liralık(dönemin döviz kuruna göre 1.2 milyar $) bu para bizim için çerez parası çerez diyen. Kamuda tasarruf yapacağız diye 200 milyar ₺'lik bir tasarruf planı yaratan o tasarrufu da düz memurun servisinden, öğretmen atamalarından ondan bundan kısıtlarak yaratan ama senede 100 milyar ₺'lik vergi kaybına sebep olan kaçak sigara hakkında hiçbir şekilde konuşmayan. Diyanetin yüzlerce kişi ile 5 yıldızlı otellerde yaptığı toplantılara bir şey demeyen, tasarruf yapacağız dediği halde İstanbul'da 4 tane çalışma ofisi olduğu halde yenisinin açılmasına bir şey demeyen. 3 tane yolcu tipi onlarca ise ufak boyutta uçağı olan erdoğana bir şey diyemeyen ama onun yerine senin benim gibi normal vatandaşların ümüğünü sıkan birisini bir zahmet eleştirelim. Mehmet şimsekte en az diğerleri kadar suçludur, Mehmet şimsekin önceki dönemini hatırlamaya yaşı yetmeyen insanlar gelip burada siyaset konuşmasın lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.