Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmişte damadın yaptığı hataları düzeltmeye çalışıyor. Kasada para mı var? Tabii ki yüksek vergiler toplaması gerekiyor. Nebati ve rezil damattan sonra böyle bir adam gelmiş ve hâlâ eleştiriyorsunuz, garip.

Kendi cebine attıktan sonra kasada para olmasını bekleyemeyiz tabi değil mi?

AKP'liyim demiş açık açık. Utanmıyor ha bir de 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Hahaha
İfadeler: 802
Ya zaten yeterli olmadığını belirttim. Konusunu açma sebebim, bu aracı Diyanet Başkanı yeni almıştı ve Mehmet Şimşek'in kararıyla iade edilmesine şaşırdığım için konusunu açtım. Mehmet Şimşek'in hükümette pek sözü geçeceğini düşünmüyordum.

Ya zaten yeterli olmadığını belirttim. Konusunu açma sebebim, bu aracı Diyanet Başkanı yeni almıştı ve Mehmet Şimşek'in kararıyla iade edilmesine şaşırdığım için konusunu açtım. Mehmet Şimşek'in hükümette pek sözü geçeceğini düşünmüyordum.
Seçimi kaybettikten sonra göstermelik şeyler bunlar, medyaya inanan insanları cezbeder.
Bugüne kadar öptüler, enflasyon-vergi bahanesi ile yine öpmeye devam edecekler.

İktidarın iyi yönettiği şeyler; savunma sanayi, bazı teknolojik gelişmeler (TOGG v.s) ve Türk Hava Yolları.
Bunlar dışı, bilemiyorum.

Şu aliye bir tane Skoda Octavia verin yeter ona ne audisi be? Senin neyine Audi? Hatta Skoda Octavia bile fazla buna. Eşeğe binsin ona layık.

Şu aliye bir tane Skoda Octavia verin yeter ona ne Audi'si be? Senin neyine Audi? Hatta Skoda Octavia bile fazla buna. Eşeğe binsin ona layık.

Bir tane bisiklet yeter.
Görsel: Hollanda başbakanı

JPEG görüntüsü.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.