Detaylar
Kim cevapladı?Baby Driver 43
Uzman
1, 3 parça marul, limon ile yemekten bir şey olacağını düşünmüyorum, illa dürüm yiyecek isen tek lavaşlı alabilirsin günün geri kalanını protein ağırlıklı beslenebilirsin.
Bence abartmadığınız sürece çok bir problem olmaz.
- Makaleler
- 10
Göm gitsin. Günde 1 tane yemenin hiçbir zararı olmaz, yalnız sos yememelisin. Soslar aşırı kalorili oluyor. Lavaşı da fazla abartma.
Efe İlhan Yüce 3
Yetkin
Çiğ köfte kesinlikle yenebilir, ben de bazen yiyorum. Ölçülü gidildiği sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.
Captain Skriniar 43
Başarılı
Abartmadığın sürece her şeyi yersin. Kendini tutup, porsiyonu küçültürsen zaten işe yarayacaktır.
Diyette yenmeyecek hiçbir şey yok. Porsiyon ve kalori kontrolü yaparak ara sıra kaçamak yapabilirsin.
Diyet; yasaklama değil, porsiyon kontrolü ve kalori hesabi demektir. Yapıştır yanına buz gibi ayranla.
Diyet; yasaklama değil, porsiyon kontrolü ve kalori hesabi demektir. Yapıştır yanına buz gibi ayranla.
Kalori saydığın sürece niye olmasın?
Nar ekşisi de mi olmaz hocam?Göm gitsin. Günde 1 tane yemenin hiçbir zararı olmaz, yalnız sos yememelisin. Soslar aşırı kalorili oluyor. Lavaşı da fazla abartma.
Kendini bu kadar kısıtlarsan diyeti bıraktığında yeme bozukluğu olusur ve her seyi yersin. Verdigin kilolari da geri alirsin. Yarismaci degilsin, arada kaçamaklar olur. Yapistir gitsin. 3 ayda 27 kg vermis birisi olarak soyluyorum. Diyetin sürdürülebilirligi icin kendini bu kadar kisitlama. Zaten daha yasin genc, kardiyoyla falan yakarsin.
Yeni mesajlar
-
Sistemin ESU güncelleştirmesi alıp almadığı nasıl kontrol edilir?
- Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü
-