23231

Becerikli
PS3'e bu siteden FIFA 18 yüklemeye çalışıyorum. Google Drive'a tıklıyorum, 10 tane dosya gösteriyor. MediaFire'a tıklıyorum alakasız yerlere atıyor. Bu arada ben EUR sürümünü indirmeye çalışıyorum. Reklam engelleyici açık. Allah rızası için biri bana bu siteyi kullanmayı öğretsin.

PS3 bu siteden FIFA 18 yüklemeye çalışıyorum Google Drive tıklıyorum 10 tane dosya gösteriyor MediaFire tıklıyorum alakasız yerlere atıyor bu arada ben eur sürümünü indirmeye çalışıyorum reklam engelleyici açık Allah rızası oçin biri bana bu siteyi kullanmayı öğretsin.

@Chloe Price

PS3'e bu siteden FIFA 18 yüklemeye çalışıyorum. Google Drive'a tıklıyorum, 10 tane dosya gösteriyor. MediaFire'a tıklıyorum alakasız yerlere atıyor. Bu arada ben EUR sürümünü indirmeye çalışıyorum. Reklam engelleyici açık. Allah rızası için biri bana bu siteyi kullanmayı öğretsin.

@Chloe Price
Siteyi kontrol ettim dosyalar patlamış. Başka bir pkg sitesine bakmanı tasvsiye ederim. SuperPSX bunun mükemmel bir alterrnatifi ben de ikisi dışında kullanmıyorum.

Hocam sizin bir öneriniz var mı rap ve pgk olarak indirebileceğim.

SuperPSX'te oyun mevcut. Yeni Jailbreak'e geçtiysen tavsiyem olsun, PKS oyunların hepsi partlar halinde paylaşılır. Bunlar için de JDownloader tavsiye ederim. İndirme dosyalarının olduğu site adresini kopyalayıp JD'ye yapıştırıyorsun ve o indiriyor daha sonra da kendisi RAR'dan çıkarıyor.