ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Bende sorunsuz. NTSC-J olan sorunsuz en azindan. Neden illa EU olmak zorunda?Kanka FIFA 18 indiremedim oradan rap dosyası inmiyor.
Bende sorunsuz. NTSC-J olan sorunsuz en azindan. Neden illa EU olmak zorunda?Kanka FIFA 18 indiremedim oradan rap dosyası inmiyor.
Dostum bende hiç öyle şeyler yok. 2025 yılındayız bir reklam engelleyici kullan.Yav hocam siteye tıklanmıyor diyorum direk +18 5 tane sekme açtı.
@23231 nopaystation uzerinden indirsenize hocam, neden eziyet cekiyorsunuz?
PKGI'de yok mu?Kanka FIFA 18 indirmek istedim oradan jpn buldum eur olması gerekmiyor mu? Bir de rap dosyası inmedi.
Sadece PKGI ile kurabilirsiniz, evet. Vita'daki PKGJ ve PSP'deki PKG magazasinda da gerekmiyor.O var tek pgki ile oluyor mu? Ne bileyim bir video izledim orada rap dosyasıda gerek diyordu FIFA 18 için.
Sadece pkgı ile kurabilirsiniz, evet. Vita'daki pkgj ve PSP'deki pkg magazasinda da gerekmiyor.
PSN Store zaten kapanmamis miydi PS3 icin? HEN varsa zaten Online girmek asiri riskli. Eger Online girecekseniz Blu-Ray disinda cozum yok.Hocam vallahi karmaşık işler ben zuko Store falan kurmayı düşünüyorum ama PSN ban riskinden korkuyorum.
PSN Store zaten kapanmamis miydi PS3 icin? Hen varsa zaten online girmek aşırı riskli. Eger online girecekseniz Blu-ray disinda cozum yok.