Hocam bu işin sonu yok 4090 ve 5080 gibi üst kartlar bile patlıyor. Nvidia 2000 serisinden beri bu RT için oyaladı. DLSS 5 resmileştiğinde de muazzam performans iyileşmesi beklemem. MFG'nin reklamını yapıp geçerler. Bir de tam olarak ne değişmiş? Zaten DLSS Swapper dışında manuel de kurdum ben ve açıkçası manuel dosya kopyala vs. gerek yok. Swapper yeterli, fazla bile.
Buradaki arkadaşlara da bilgi vermek amacıyla; bugün Resident Evil 4 Remake kurdum. Her şey olabilecek en maksimumda ışın izleme vs. ve DLSS 5 açık 45-50 FPS veriyordu. Nvdiai App' ten smooth motion açtım 80 FPS üzerine çıktı. Yani hem maksimum ışın izleme + 4K + DLSS 5 kartı gümletiyor. 0.860 mV gibi oldukça agresif bir UV durumunda bile 290-300W çekiyor. FH6' da her şey full maksimum 275W görüyordu. Bu DLSS5 çok yangın çıkartır. UV'siz kullansam hem %100 fana girecek FurMark gibi, hem de ister istemez ses yapacak. DLSS5 kart TDP'sini sonuna kadar zorluyor. Mevcut UV profilinde RE4 Remake' nin çektiği gücü FurMark çekemiyor.