Geraltın kılıcı
Üstün
Rtx 4060 11.799TL.
Ek: PowerColor Fighter modelini tavsiye etmem.
Rtx 4060 11.799TL.
4060 ile Ray Tracing akarken, AMD 7600'de neden can çekişiyor? Kas gücleri neredeyse aynı.
RTX 4060 11.799TL.
Ek: PowerColor Fighter modelini tavsiye etmem.
Ben son kullanıcıyım hocam. Ekran kartımı takar oyunumu oynarım. Para verdiğim üründe neden böyle işlerle uğraşayım? Mağdur olayım.Benim ortada fanligini yaptigim hicbir sey yok sayin okudugunu anlamadan ortaliga kaynaksiz iddialar atan forumdasim. Bu konudaki mesajim dahil AMD GPU konularinin her birindeki mesajlarimda NVIDIA'nin hem stabilite hem verimlilik hem de teknoloji konularinda rakipsiz oldugunu soyluyorum. Isinize geldigi gibi cimbizlama yapiyorsunuz sadece.
Mesela ne bu mesajlar? Butun konu kaynaksiz tek mesaj yazmadim bu da kaynakli olsun degil mi?Alttakilere ek olarak alintiya ekleyemedigim mesajlar:
"Sana kimse sorun yaşamadın, AMD’de sorun yok demiyor. Önceki konularda da bu konuda da çoğu mesajımda vurguladım, evet AMD kartlar NVIDIA alternatiflerine göre daha verimsizler ve stabilite olarak da daha basarisizlar"
AMD sistemde Micro Stuttering hatasını çözmek
Bir şey soracağım üstat konsolların içi AMD, konsollarda neden hiç sorun yaşayan yok? Yazılımını AMD mi geliştiriyor? Hocam bizim yaşadığımız sorun aslında basit bir sorun. Shader'ın yüklenmemesi veya yüklenememesi. Eğer herhangi bir oyunda 30-40 dakika vakit geçirdikten sonra o oyunda belli...techolay.net
"AMD ekran kartlari NVIDIA'ya gore kesin bir sekilde stabilite, verimlilik gibi konularda bariz basarisiz, bunu reddetmek sacmalik zaten"
AMD sistemde Micro Stuttering hatasını çözmek
Denedim, hiçbir işe yaramıyor. Turgineer ile aynı sistemi kullanıyoruz. Sistemi aldığımda Uncharted 4'ü sorunsuz oynamıştım, en son yüklediğimde sürekli stuttering yaşamaya başladım. SnowRunner oynanmayacak seviyede drop yiyor. AC oyunları aynı şekilde oynanmayacak seviyede drop yiyor. Rise of...techolay.net
RX 7600 ile Tİ'ı karşılaştıramayız. Ki zaten ben az önce 7900GRE'nin rakibini testli bir şekilde gösterdim.4060 değil Ti modeli, sence rakipmi 7600 ile test 4060 Ti?
Ti modelinden bahsediyoruz.