MwolfTR

Başarılı
GTX 750 ekran kartım var ve geçenlerde gördüğüm Steam'de lossless scaling bu yazılımları GTX gibi kartlarda kullanmayı sağlıyor. Peki ücretsiz mod yapımcıların yaptığı bir dosyayı oyunun içine atarak GTX de bu yazılımları çalıştırabileceğim bir dosya veren site var mı?

DLSS'i kullanamazsın. Lossless Scaling'in FSR'ı da FSR 1.0. Lossless Scaling oyun dosyalarına müdahalede bulunmaz, o yüzden oyun dosyalarına bir şey atmıyor. RDR'de FSR 2.0'ı FSR 3.0'a çeviren modlar vardı. Bu modlar her oyunda olmuyor fakat Lossless Scaling her oyunda çalışıyor.

GTX 750Ti Ekran kartından bahsediyorsan. O program yetersiz kalıyor. FSR 3 Mod ile baya güzel iş çıkarıyor. Özellikle Cyberpunk 2042 oyununda denemiştim. Sonra Dying light 2 oyununda iş yapmıştı. Oynanabilir seviyeye çıkarıyordu. Diğer oyunlarda faydası vardı ama o program daha kötü yapıyor. Şu arkadaştan indiriyordum her oyun için atıyordu bir şeyler.

NVIDIA güncel teknolojilerini eski kartlara vermiyor ama FSR denemekten zarar gelmez FSR kullanırken hangş modda kullandığına dikkat et.