Detaylar
Kim cevapladı?altan005
Başarılı
Temelde yaktığın kaloriden daha çok kalori alırsan kilo alırsın, yaktığın kaloriden daha az kalori alırsan kilo verirsin.
Bu hesaplara hiç girmeden ve hiç kafanı yormadan bu 55-56 kilolarda şu soruyu sor kendine. "Ben var olan yeme alışkanlığımla kilo alıyor ya da veriyor muyum? Yoksa kilomu koruyor muyum?" Eğer kilonu koruyorsan şu an yediğinden daha çok yersen kilo alırsın. Var olan yeme düzeninle kilo veriyorsan şu an yediğinden epey daha çok yersen kilo alırsın. Sihirli bir formülü yok.
Bu hesaplara hiç girmeden ve hiç kafanı yormadan bu 55-56 kilolarda şu soruyu sor kendine. "Ben var olan yeme alışkanlığımla kilo alıyor ya da veriyor muyum? Yoksa kilomu koruyor muyum?" Eğer kilonu koruyorsan şu an yediğinden daha çok yersen kilo alırsın. Var olan yeme düzeninle kilo veriyorsan şu an yediğinden epey daha çok yersen kilo alırsın. Sihirli bir formülü yok.
Emzik
Başarılı
Hocam protein için tavuk göğüsü falan diyorlar onlardan yemeli miyim? Yoksa sadece karbonhidrat mı?Temelde yaktığın kaloriden daha çok kalori alırsan kilo alırsın, yaktığın kaloriden daha az kalori alırsan kilo verirsin.
Emzik
Başarılı
Yaşından dolayı hiçbir şey yapmazsan kilo alman zor. Vücut geliştirmeye başlarsan, kasların mecbur irileşmek zorunda kalacak, bu süreçte de protein ağırlıklı yemek yersen doğrudan kilo alırsın.
Hocam şu anlık sadece 70-75 kiloya yemek yiyerek gelemez miyim?
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam şu anlık sadece 70-75 kiloya yemek yiyerek gelemez miyim?
Gelirsin gelmesinede skinnny fat durursun. Beslenme + spor ile kilo al. Ne kadar protein ve karbonhidrat alıcağına dair internette yüzlerce hesaplama aracı mevcut oralardan bak ne yiceğine karar ver.