Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Forumda doğrulanmış üyelere özel bir muamele yapıldığını düşünüyorum.

Örneğin, isim vermek istemiyorum ama, doğrulanmış üyelerden bir tanesi sürekli gereksiz mesajlar atıyor, bu mesajlar raporlanınca da herhangi bir işlem uygulanmıyor doğrudan reddediliyor.

Mesajların içeriği şu şekilde, gelen sorulara yanıt olarak "bilmiyorum", "bilemiyorum", "fikrim yok" gibi gereksiz cevaplar atılıyor, veya bir üstteki mesajın aynısını söylüyor. Kelimeleri değiştirerek de olsa aynı mesaj söyleniyor.

Bu durumu affınıza sığınarak size sunmak istiyorum, bence biz normal üyelerle aynı cezaları almalılar. Biz nokta koymayı unuttuğumuzda bile 1 saat ceza alabiliyoruz.

Gereksiz mesajları da çok fazla, çok fazla mesajı var ama sosyal üyelerine hiçbir faydası yok ve bu gereksiz mesajların konuya hiçbir katkısı da yok.

Bu konunun amacı kesinlikle hedef gösterme değildir, hiç kimsenin ismini vermediğimi unutmayın ve "Doğrulanmış Üye" başlığını genel olarak ele alın. Buraya bir "kişi"yi koymanıza gerek yok. Kim olursa olsun özel muamele olmamalı.

Ayrıca lütfen dislike atarsanız da karşıt görüş bildirin. Burada hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Kimseye bir zarar veya zorbalık amacı yoktur!

Artı 31 Eksi
Gören cumhuriyet yönetiyoruz sanacak. Alt üstü forum burası.
Ah abim ah, ülkenin her yerinde karış karış adam kayırma var kendi ağızınla dediğin gibi "alt üstü forum" burası bari burada olmasın canım kardeşim. Gözlerinizi açın bu kadar kör olmayın.

Öyle bir durum varsa eşit davranılmalı kesinlikle ama bir rozetle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa sürekli moderasyonla ben kavga etmezdim. :D Rozet de neye göre veriliyor bilmiyorum. Recep abiyle kahve bile içtim (o ısmarladı). Daha ne lazım? :D

@Hans ula biz 1 gün yiyorduk zamanında.

O zaman biz de yemeyelim o cezaları, sanki müebbet yiyoruz?
Bazı kritik konularda tabi ki gereken yapılması lazım hocam ama böyle küçük konularda bu kadar detaya takılmak forum üzerinde bence saçma. Tamam önemli bir hatası olur ancak böyle küçük şeylere de ne bileyim pek takılmamak lazım diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.