Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Bu konuyu en son açacak kişi benimdir diye düşünüyordum ancak bir mucize gerçekleşti bugün. Şimdi yarına hemen almam lazım o yüzden fiziksel mağaza önceliğimdir. Şimdi size sorun şu hoşlandığınız bir kıza ne tarz bir hediye alırdınız doğun gününe?

Bu konuyu en son açacak kişi benimdir diye düşünüyordum ancak bir mucize gerçekleşti bugün. Şimdi yarına hemen almam lazım o yüzden fiziksel mağaza önceliğimdir. Şimdi size sorun şu hoşlandığınız bir kıza ne tarz bir hediye alırdınız doğun gününe?

Tam benlik konu, benim de platonik var.
Kızın sevdiği şeyler neler.

Sevdiği- sevebileceğini düşündüğün çikolatalardan alabilirsin. En son denediğimde işe yaramıştı.

Tam benlik konu, benim de platonik var.
Kızın sevdiği şeyler neler.

Sağı solu belli olmayan tiplerden.

Aman fazla uğraşma, bir dilim pasta ısmarla üzerine de kolye-küpe hediye edersin.

Hocam hiçbir şey bilmiyorum bu konular hakkında. O yüzden konu açtım spesifik bir şey söyleyebilir misiniz?

Sevdiği- sevebileceğini düşündüğün çikolatalardan alabilirsin. En son denediğimde işe yaramıştı.

Çok iddialı kaçmaz mı?

Sevdiği ve ihtiyaç duyduğu şeyler hakkında bir fikriniz var mı? Belirtirseniz bunlara göre birkaç fikir önerisinde bulunabiliriz - hem daha sağlıklı olur.